Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

OKI MC853dn

Zobraziť katalóg
OKI MC853dn
4,7 3 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
LED tlačiareň multifunkčná, farebná, A3, kopírovanie a skenovanie, fax, rýchlosť čiernobielej tlače 23 str./min., rýchlosť farebnej tlače 23 str./min., rozlíšenie tlače 600 x 1200 DPI, duplex, ADF skener, dotykový displej, USB a LAN
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  PI020t6 Rozšírená záruka +12 mesiacov Produktové číslo:  45850404 Stránky výrobcu

OKI MC853dn


Najkompaktnejšia A3 farebná tlačiareň LED na trhu

OKI predstavuje výkonnú tlačiareň s vysokou rýchlosťou tlače a efektívnym využitím spotrebných materiálov. Farebná multifunkčná tlačiareň MC853 je ideálnou voľbou pre malé pracovné skupiny. Dokáže tlačiť, kopírovať, skenovať a faxovať – to všetko rýchlo a farebne a vo formáte až A3. Všetky menované operácie môžu prebiehať obojstranne. Spolu s automatickým podávačom prinášajú viditeľnú úsporu času.


LED tlačiareň OKI MC853dn

Vyššia produktivita, nižšie prevádzkové náklady

Správcom siete príde vhod množstvo funkcií na monitorovanie a správu nákladov na tlač či prístupových práv. Údržba MC853 je hračka, vysokokapacitné tonery sú ľahko prístupné a vymeniteľné. Platforma smart Extendable Platform (SXP) spoločnosti OKI umožňuje bezproblémovú integráciu do systému práce s dokumentmi a riešenia tretích strán – SENDYS Explorer, ABBYY FineReader, smartPrintSuperVision vrátane mobilných riešení tlače.

OKI svojmu produktu verí a tak ponúka unikátnu predĺženú záruku, ktorú si môžete do 30-tich dní od kúpy tlačiarne OKI MC853dn zaregistrovať tu.


S tlačiarňou OKI MC853dn nemôže byť už skenovanie ani rýchlejšie

Prístroj dokáže spracovať požiadavky až 25 klientov naraz, čomu zodpovedá aj odporúčané mesačné vyťaženie - 8 000 strán mesačne. Poteší vás aj vysoká rýchlosť tlače, ktorá je až 23 strán/min a menej ako pätnásť sekúnd do prvej strany či kópie. Skenovať môžete priamo na integrovaný harddisk, USB pamäť, mejl, sieťovú zložku či na server FTP.


Databázu kontaktov si sprístupníte na displeji tlačiarne

S protokolom LDAP získate priamy prístup ku kontaktom a mejlovým dátam z existujúceho adresárového servera. Môžete využívať aj funkciu zostavenie úlohy, ktorá umožňuje skenovať viacero dokumentov a vytvoriť z nich jeden jediný dokument.

Detailný popis funkcií a špecifikácie na stiahnutie tu.


  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
LED Hotovo!
Určenie
Do kancelárie Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN Hotovo!

Typ

Farba tlače
Farebná Hotovo!
Technológia tlače
LED Hotovo!
Určenie
Do kancelárie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A3, A3+, A4, A5, A6 Hotovo!

Skenovanie

Funkcie skenera
Automatický podávač, Skenovanie do e-mailu Hotovo!
Rozlíšenie plochého skenera
600 x 600 DPI Hotovo!
Rýchlosť skenovania
50 str./min. Hotovo!

Tlačové parametre

Rozlíšenie tlače
600 x 1200 DPI Hotovo!
Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
23 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
23 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
400 listov Hotovo!
Doba tlače prvej strany (čb tlač)
13,72 s Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
60 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
450 listov Hotovo!
Počet farieb
4 Hotovo!

Rozmery

Výška
700 mm Hotovo!
Hĺbka
600 mm Hotovo!
Šírka
563 mm Hotovo!
Hmotnosť
64 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Dotykový Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Dokumentácia, Napájací kábel, Softvér, Tonerové kazety Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky LED tlačiarne
» Všetky laserové farebné tlačiarne do kancelárie
» Všetky multifunkčné laserové tlačiarne do kancelárie
» Všetky tlačiarne A3 formátu

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky laserové farebné tlačiarne – LAN
» Všetky multifunkčné laserové farebné tlačiarne

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, děkuji za vaši odpověď. Potřebuji se ujistit, že lze mít v této tiskárně oba formáty A4, A3 současně a tiskárna je schopná tisknout na oba tyto formáty dle potřeby. Nebo je nutné na tiskárně manuálně přepnout na požadovaný formát? Děkuji.

Dobrý den. Má tato tiskárna scaner A3. Není to z popisu 100% jisté. Jedná se nám hlavně o kombinaci A3 tisku a scaneru za rozumnou cenu.

Dobrý deň, má tlačiareň aj WIFI pripojenie? Vo videu som videl, že je možné tlačiť z IPhonu cez AirPrint, ale neviem či je tam iné bezdrôtové spojenie (napr. WIFI….). Ďakujem.

Prosím, můžete potvrdit zda tiskárna vytiskne A3+ Předem díky za odpověď.

Zdravim chcem sa opytat ci je aj skenovanie a kopirovanie obojstrane ? model MC853dn tlac je urcite duplexna

Dobry den, viem u vas zakupit spodny zasobnik do tejto tlaciarne?(OKI853dn) Neviem ho nikde v ponuke najst

Dobrý den, lze do tohoto modelu tiskárny umístit papíry formátu A3 a A4 současně? Má to dva zásobníky? Na obrázku vidím pouze jeden zásobník. Potřebuji tisknout střídavě na A4 a na A3, bez nutnosti manuální změny papíru, či jiného nastavení. Umožňuje to tato tiskárna? Děkuji.

funguje s win xp?

Dobrý deň! Mám záujem o kúpu zariadenia OKI MC853dn. Napíšte mi, prosím, koľko plnofarebných obojstranných A3 strán je možné vytlačiť z kúpenej kompletnej sady tonerov? Tiež mám dotaz - ako dlho trvá vytlačenie 1 plnofarebnej obojstrannej A3? Koľko obojstranných plnofarebných A3 strán znesie tlačiareň MC 853dn vytlačiť za mesiac? Ďakujem za skoré odpovede! Karin

Dobry den, kolko zasobnikov papiera obsahuje tato tlaciaren v standardnom baleni? Z prilozenej specifikacie nie je jasne ci ma 1,2,3 zasobniky plus rucny podavac alebo ako je vlastne vybavena? Z obrazku by by sa dalo sudit, ze je potrebne dokupovat este jeden zasobnik ked chcem pouzivat A4 aj A3 format sucastne. Vopred dakujem za info.

12
Diskusia a poradňa k OKI MC853dn
Príslušenstvo pre OKI MC853dn Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OKI MC853dn. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OKI MC853dn.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií