Rapture Rapture

OMEN Vector Essential Mouse

Zobraziť katalóg
OMEN Vector Essential Mouse
4,8 4 hodnotení
Herná myš – drôtová, pre pravákov, optická, pripojenie cez USB, na USB batérie, veľkosť S, citlivosť 7200 DPI, možná zmena DPI, 6 tlačidiel, klasické koliesko, RGB podsvietenie, maximálny dosah 2 m, dĺžka kábla 2 m, rozmery 12,8 × 7,5 × 4,2 cm (V׊×H), hmotnosť 0,12 kg
Kód:  HPCP0406j8c Produktové číslo:  8BC52AA#ABB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OMEN Vector Essential Mouse


Herná drôtová myš HP OMEN Vector Essential Gaming s rozlíšením až 7 200 DPI

Každý nadšený hráč ocení, keď má v ruke kvalitnú drôtovú myš s veľmi presným senzorom. Presne toto je doména myši HP OMEN Vector Essential Gaming, ktorá vsádza na mimoriadne presný laserový snímač OMEN Radar 1, ktorý bol vyvinutý v spolupráci so spoločnosťou Pixart. Výrobca tiež myš osadil hneď 6 tlačidlami a pridal atraktívne RGB podsvietenie.



Nízka hmotnosť a skvelá ergonómia

Pri dlhých herných seansách rozhodne oceníte, že myš na PC HP OMEN Vector Essential Gaming má hmotnosť iba 88 gramov. A navyše sa výborne drží vďaka protišmykovej úprave na bočných stranách.

Presný laserový snímač myši na počítač HP OMEN Vector Essential Gaming

Myš na počítač HP OMEN Vector Essential Gaming disponuje presným laserovým snímačom s rozlíšením 7 200 DPI. Vďaka kvalitnému senzoru OMEN Radar 1 dosiahnete nevídanú citlivosť na akomkoľvek povrchu. V praxi vás poteší hneď 6 funkčných tlačidiel.

Efektné RGB podsvietenie

Správna herná myš musí disponovať RGB podsvietením, preto ani HP OMEN Vector Essential Gaming nie je výnimkou. Veľké logo OMEN na chrbte myši tak môže žiariť prakticky ľubovoľnou farbou.

Kľúčové vlastnosti hernej myši HP OMEN Vector Essential Gaming

  • Parádna herná myš
  • Presný laserový senzor s rozlíšením až 7 200 DPI
  • Životnosť spínačov na úrovni 20 mil. kliknutí
  • RGB podsvietenie loga nastaviteľné cez sprievodný softvér
  • Mimoriadne nízka hmotnosť na úrovni 88 gramov

Obsah balenia počítačovej myši HP OMEN Vector Essential Gaming

  • 1× myš HP OMEN Vector Essential Gaming
  • 1× úvodný leták
  • 1× záručný list
  • 1× nálepka OMEN

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,5 cm Hotovo!
Výška
12,8 cm Hotovo!
Hĺbka
4,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
120 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows 11, MacOS Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
7 200 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Maximálny dosah
2 m Hotovo!
Dĺžka kábla
2 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OMEN Vector Essential Mouse Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMEN Vector Essential Mouse. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OMEN Vector Essential Mouse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OMEN Vector Essential Mouse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OMEN Vector Essential Mouse.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií