AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Optoma WU470

Zobraziť katalóg
Optoma WU470
Projektor – DLP, nat. WUXGA (1920×1200) FULL 3D, 5000 ANSI lm, 20000:1, HDMI, MHL, VGA, USB, RS232, 12V, repro 10W, diaľkové ovládanie
Kód:  WY002y7 Produktové číslo:  E1P1D12WE1Z1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Optoma WU470

Full HD projektor Optoma WU470 nájde uplatnenie predovšetkým v zasadacích miestnostiach a učebniach, ale je vhodný aj pre malé súkromné kinoprojekcie. Tento model ponúka okrem výbornej reprodukcie farieb, bohatého kontrastu a vynikajúcej svietivosti 5000 ANSI lm tiež podporu 3D obsahu, vstavaný prehliadač dokumentov a široké možnosti konektivity. Vďaka kvalitnej optike zvládne premietať už zo vzdialenosti 1 metra, čo je ideálne pri použití v menších priestoroch.

Full HD projektor s podporou 3D


Vynikajúce farby a ostrosť obrazu

Kľúčové vlastnosti projektora Optoma WU470

  • DLP technológia
  • Úžasná svetelnosť (5 000 ANSI lm)
  • Full HD WUXGA rozlíšenie (1920 × 1200 px)
  • Dynamický kontrast 20 000 : 1
  • Korekcia lichobežníkového skreslenia
  • 2× HDMI, 1× VGA konektor, MHL, 1× USB
  • Lampa s výdržou až 4500 hodín (ECO+)
  • Podpora 3D obsahu
  • Vstavaný prehliadač dokumentov
  • Integrovaný 10 W reproduktor
  • Diaľkové ovládanie

Vynikajúci kontrastný pomer

V porovnaní s konkurenčnými produktmi projektory Optoma DLP poskytujú jasnejšie podanie bielej farby a bohatú čiernu, vďaka čomu je zaistený vynikajúci kontrast a ostrosť textu, čo uvítate predovšetkým pri obchodných prezentáciách.


Projekce ve Full HD rozlišení

Projekcia vo Full HD rozlíšení

Vysoké rozlíšenie 1920 × 1200 px poskytuje ostrý a detailný Full HD obraz bez kompresie či zníženia kvality. Vďaka tomu je projektor Optoma WU470 ideálny na sledovanie Blu-ray filmov, HD vysielanie a hranie videohier.


Technologie Amazing Colour

Technológia Amazing Colour

Projektory Optoma sú navrhnuté tak, aby poskytovali čo najvernejší farebný výkon. Pokročilá technológia farebného spracovania a prednastavený režim sRGB umožňujú používateľom užiť si dlhotrvajúce, spoľahlivé a presné farby   od živých, pútavých prezentácií až po realisticky presné obrazy.


Podpora 3D obsahu

Podpora 3D obsahu

Projektor Optoma WU470 dokáže zobrazovať skutočný 3D obsah z takmer akéhokoľvek zdroja, vrátane 3D Blu-ray prehrávačov, 3D vysielania a takisto sú podporované najnovšej generácie herných konzol.


Vstavaný prehliadač súborov

Vďaka zabudovanému prehliadaču kancelárskych súborov môžete pohodlne zobrazovať vaše dokumenty, tabuľky, prezentácie alebo fotografie z externého USB disku bez nutnosti pripojenia projektora k notebooku alebo PC. Podporované sú dokumenty Word, Excel, PowerPoint a súbory vo formáte PDF a JPEG.


Bezdrôtové prezentácie

Stačí do USB konektora pripojiť voliteľný WiFi prijímač a okamžite môžete prezentovať dokumenty priamo z vášho počítača (Windows, MacOS) alebo mobilného zariadenia. Táto funkcia vám umožní bezdrôtovo zdieľať a prezentovať dokumenty, fotografie a videozáznamy bez nutnosti prepájať zariadenia káblom.


Funkcia LAN Control

Použitím kompatibilného programu RoomView môžete zapínať, vypínať, sledovať a ovládať až 250 projektorov naraz z ktoréhokoľvek počítača pomocou jednoduchého webového rozhrania.


Korekcia lichobežníkového skreslenia obrazu

Upravte lichobežník vo vertikálnej a horizontálnej rovine alebo individuálne korigujte každý roh tak, aby ste vytvorili dokonale rovný obraz. Táto funkcia je ideálna pre nerovné steny alebo pri inštalácii projektora pod neštandardným uhlom.


Technologie MHL

Technológia MHL

Projektor Optoma WU470 je vybavený technológiou MHL, ktorá umožní ľahké zrkadlenie obsahu displeja vášho inteligentného telefónu alebo tabletu na veľkej projekčnej ploche. Ľahko tak môžete prezerať prezentácie, dokumenty, fotografie alebo streamovať videá priamo z vášho mobilného zariadenia bez nutnosti ďalšieho vybavenia.


Úsporný režim ECO+

Úsporný režim ECO+

Technológia Eco+ spája vysoký kontrast, vylepšenú životnosť lampy a rad úsporných funkcií, ktoré umožnia využívať prednosti projektora aj pri zníženej spotrebe energie.


Integrovaný reproduktor

Integrovaný reproduktor

Výkonný vstavaný 10 W reproduktor poskytuje výnimočnú kvalitu zvuku a jednoduché nastavenie bez nutnosti obstarávania dodatočného externého ozvučenia.


USB konektor

USB konektor

Pomocou USB-A konektora môžete pohodlne napájať HDMI dongle ako je napr. Google Chromecast, Amazon Fire Stick alebo Apple TV.


Nepřetržitý provoz 24/7

Navrhnutý pre nepretržitú prevádzku 24/7

Projektor Optoma WU470 bol navrhnutý tak, aby za štandardných podmienok fungoval 24 hodín denne, čo je vhodné pre aplikácie, ktoré vyžadujú nepretržitú prevádzku.


Funkce automatického vypnutí

Funkcia automatického vypnutia

Aby nedochádzalo k zbytočnej spotrebe energie, je projektor vybavený funkciou automatického vypnutia, ktorá sa aktivuje po uplynutí nastavenej dĺžky nečinnosti.


Rýchle prebudenie

Táto funkcia umožňuje projektor okamžite zapnúť a pokračovať v projekcii, pokiaľ dôjde k jeho náhodnému vypnutiu.


Funkcia Eco AV mute

Vďaka tejto funkcii môžete v prípade potreby pozastaviť projekciu a presunúť pozornosť publika iným smerom. Tým efektívne znížite spotrebu energie až o 70 % a taktiež predĺžite životnosť lampy.


Priame zapnutie projektora

Projektor Optoma WU470 sa okamžite spustí po zapojení k zdroju napájania. Vďaka tomu je eliminovaná potreba manuálneho zapnutia projektora pomocou diaľkového ovládača alebo klávesnice, čo je ideálne na použitie v miestnostiach s hlavným vypínačom.


Parametre a špecifikácia

Maximálne rozlíšenie
1920 × 1200 px Hotovo!
Kontrast
20 000:1 Hotovo!
Minimálna projekčná vzdialenosť
1,2 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
10 m Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
68 cm (26,77 ") Hotovo!

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie
1920 × 1200 px Hotovo!
Kontrast
20 000:1 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna projekčná vzdialenosť
1,2 m Hotovo!
Maximálna projekčná vzdialenosť
10 m Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
68 cm (26,77 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
848 cm (333,86 ") Hotovo!

Technológia

Zdroj svetla
Lampa Hotovo!
Životnosť
2 500 h (104,17 d) Hotovo!
Životnosť lampy v ECO
4 500 h (187,5 d) Hotovo!
Výkon lampy
285 W Hotovo!
Hlučnosť
29 dB Hotovo!
Maximálna spotreba
350 W Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 1.4 Hotovo!
Ďalšie pripojenie
USB 2.0, Slúchadlový výstup, Audio vstup Hotovo!

Rozhraní

Grafické vstupy
HDMI, VGA (D-SUB) Hotovo!
Ostatné vstupy/výstupy
USB, Audio jack výstup, Audio jack vstup Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie
Na stôl Hotovo!
Výbava
Reproduktory, Diaľkové ovládanie Hotovo!

Rozmery

Šírka
34,5 cm Hotovo!
Výška
10,9 cm Hotovo!
Hĺbka
21,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,95 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Chcete poradiť? Vyskúšajte nášho sprievodcu výberom projektora.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Optoma WU470 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Optoma WU470. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Optoma WU470. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Optoma WU470. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Optoma WU470.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií