PET AD homeoffice

Oral-B Smart 4 4100S

Zobraziť katalóg
Oral-B Smart 4 4100S
5 2 hodnotení
Elektrická zubná kefka rotačný, 40000 kmitov/min, počet režimov 3, bluetooth, časovač, tlakový senzor a 3d čistenie, počet náhradných hlavíc 2ks, s mobilnou aplikáciou
Kód:  ORAEK872

Oral-B Smart 4 4100S

Čistenie zubov pomocou Oral-B Smart 4 4100S je dokonale ľahké a vždy vysoko účinné. Elektrická zubná kefka pracuje pomocou 3D čistiacej techniky, ktorá je založená na pulzácii a rotácii hlaviceŠtetiny kefky tak oscilujú dovnútra a von, aby obklopili každý zub a odstránili z neho plak. Pulzy pritom narušujú štruktúru usadeného povlaku a rotačný pohyb ho potom ľahšie odstráni. Kefka čistí zuby veľmi efektívne a súčasne šetrne, vďaka čomu nepoškodzuje zuby ani ďasná. Pri čistení zubov môžete zvoliť jeden z troch režimov. Režim na každodenné čistenie, režim Sensitive na jemné, ale dôkladné čistenie citlivých oblasti a bieliaci režim, ktorý zuby leští.

Kľúčové vlastnosti elektrickej zubnej kefky Oral-B Smart 4 4100S

  • Elektrická zubná kefka na vysoko účinné čistenie zubov
  • Pracuje pomocou 3D čistiacej techniky založenej na pulzácii a rotácii
  • Pulzy narušujú štruktúru plaku, rotačný pohyb ho odstraňuje
  • S režimom na každodenné čistenie, citlivé čistenie a bieliaci režim
  • Prepracovaná čistiaca hlavica s rôznou dĺžkou štetín
  • Ľahko sa dostane aj do medzizubného priestoru
  • Časovač upozorňujúci na zmenu čistenia oblasti chrupu
  • Oral-B Smart 4 4100S s funkciou kontroly tlaku
  • Možnosť prepojenia s mobilnou aplikáciou dostupnou pre iOS a Android
  • Automatické upozornenie na potrebu výmeny hlavice
  • Výdrž na jedno nabitie až 2 týždne
  • Farebné vyhotovenie: modro-biele

Elektrická zubná kefka Oral-B Smart 4 4100S s prepracovanou kefkovou hlavicou

Pomocou kefkovej hlavice CrossAction je čistenie zubov vždy dôkladné. Štetiny majú totiž rôznu dĺžku a sú zostavené v rôznych uhloch, vďaka čomu vyčistia väčšiu plochu a ľahko sa dostanú tiež do medzizubného priestoru. Aj preto odstráni až o 100 % viac zubného povlaku ako manuálna kefka.

Vždy správna doba čistenia

Zubná kefka Oral-B Smart 4 4100S je vybavená časovačom, ktorý vám každých 30 sekúnd pripomenie, že je potrebné prejsť na čistenie ďalšej oblasti chrupu. Po uplynutí odporúčanej doby čistenia zubov 2 minúty vás tiež upozorní. Vďaka tomu budú vaše zuby vždy optimálne a rovnomerne vyčistené. Aby čistenie zubov bolo maximálne efektívne, je zubná kefka opatrená aj funkciou kontroly tlaku. V prípade, že na kefku budete tlačiť až príliš, rozsvieti sa červená kontrolka tlaku a vy tak budete vedieť, že ho máte znížiť.

Dokonalý prehľad o priebehu čistenia so zubnou kefkou Oral-B Smart 4 4100S

Ak prepojíte svoju zubnú kefku Oral-B Smart s mobilnou aplikáciou, ktorá je dostupná pre Android aj iOS, získate úplne nové možnosti na sledovanie a kontrolovanie vašej osobnej hygieny. Vďaka aplikácii Oral-B App budete mať prehľad o priebehu čistenia, získate prístup k štatistikám, tipom na zlepšenie čistenia a mnohým ďalším vychytávkam a funkciám.

Zubná kefka Oral-B Smart vie, kedy je potrebné vymeniť hlavicu

Kefka vás automaticky upozorní, že je potrebné vymeniť čistiacu hlavicu. Modré vlákna pri používaní postupne blednú a keď sú už z 50 % vyblednuté, nastáva čas výmeny. Kefka Oral-B pritom vydrží v prevádzke na jedno nabitie až 2 týždne. Stav batérie môžete pohodlne sledovať pomocou indikátora nabíjania. Doprajte svojim zubom jedinečnú starostlivosť a zjednodušte si ich čistenie vďaka Oral-B Smart 4 4100S.

Oral-B 100 dní záruka vrátenia peňazí

Parametre a špecifikácia

Ocenenia
dTest Hotovo!
Určenie
Pre dospelých Hotovo!
Počet pohybov/min
40 000 pohybov za minútu Hotovo!
Počet režimov
3 Hotovo!

Ocenenia

Ocenenia
dTest Hotovo!

Podľa radu

Rad
Oral B SmartSeries Hotovo!

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení
2 ks Hotovo!
Počet nabíjacích rukovätí
1 ks Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, spolupracuje aplikace s Apple Health? Neptám se, jestli je aplikace pro iOS, ptám se jestli aplikace spolupracuje s Apple Health. Děkuji.

Diskusia a poradňa k Oral-B Smart 4 4100S
Príslušenstvo pre Oral-B Smart 4 4100S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oral-B Smart 4 4100S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oral-B Smart 4 4100S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oral-B Smart 4 4100S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oral-B Smart 4 4100S.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií