Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Panasonic RP-WF830E-K

Zobraziť katalóg
Panasonic RP-WF830E-K
4,0 3 hodnotení
Slúchadlá – čierne, bezdrôtové, prenos FM, 18–22000Hz, dosah 100m, neodymový magnet, nabíjacia stanica, 3.5mm jack
Kód:  YYGZ801a Produktové číslo:  RP-WF830E-K Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic RP-WF830E-K

Praktické bezdrôtové slúchadlá od svetoznámej spoločnosti Panasonic ponúkajú ideálne parametre pre skvelý zážitok pri počúvaní obľúbenej hudby, televízneho vysielania, či filmov. Použité neodymové magnety poskytujú kvalitný zvukový výstup a nízka hmotnosť slúchadiel spolu s precíznym vyhotovením zaručí ich pohodlné nosenie.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtové slúchadlá s moderným dizajnom
  • Kvalitný rádiový prenos signálu
  • Uzavretá konštrukcia ponúka nerušené počúvanie
  • Vysoká kapacita batérie ponúka počúvanie po dobu až 20 hodín
  • Kvalitné neodymové magnety poskytujú kvalitný zvukový zážitok (hlboké basy a vyvážené výšky)

Skvelé zvukové zážitky

Vďaka uzavretej konštrukcii nebudete pri počúvaní ničím rušení a zároveň nebudete rušiť ani svoje okolie. Slúchadlá majú výborný dosah až 100 m a pre prenos signálu využívajú vlny FM. Zvuk je možné naladiť na frekvencii 863 – 865 MHz. Priemer zvukových meničov je 40 mm.

Počúvanie po dlhú dobu

Slúchadlá sa môžu pochváliť aj dlhou dobou prevádzky, až 20 hodín na batérie pri úplnom nabití. V balení nájdete kompaktnú dobíjaciu stanicu, ktorá zároveň plní funkciu vysielača a môžete ju využiť aj ako miesto na odloženie slúchadiel. Slúchadlá disponujú širokým frekvenčným rozsahom 18 – 22 000 Hz, vďaka ktorému budete pri vysokých i nízkych tónoch počuť aj tie najjemnejšie detaily s dokonalou presnosťou a vernosťou. Slúchadlá dosahujú aj nízke hodnoty skreslenia len 1 % na 1 kHz.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Daju sa na jeden vysielac naladit aj dvoje sluchadla? Je tam nejake kodovanie?

Dobrý den, za předpokladu, že koupím dva a více výrobků. Je možný pomocí jednoho vysílače poslouchat signál na všech zařízeních? Díky za odpověď

Diskusia a poradňa k Panasonic RP-WF830E-K
Príslušenstvo pre Panasonic RP-WF830E-K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic RP-WF830E-K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic RP-WF830E-K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic RP-WF830E-K. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic RP-WF830E-K.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií