Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 MPLA310401 - SK

Parrot Flower Power H2O

Zobraziť katalóg
Parrot Flower Power H2O
Teplomer - bezdrôtový monitor rastlín (slnečné svetlo, vlhkosť pôdy, hnojivo, teplota vzduchu), sledovanie stavu rastliny, Bluetooth, nádrž na vodu 2 l
Kód:  FTBA002g
Parrot Flower Power H2O Predaj skončil

Parrot Flower Power H2O

Radi si užívate pohľad na zeleň vo vašej pracovni alebo obývačke? S údržbou obľúbených rastlín pomôže Parrot H2O. Ide o inteligentné monitorovacie zariadenie, ktoré sleduje stav vašej kvety. Vo vnútri má zabudované senzory slnečného svetla, teploty, zvlhčenia pôdy a hnojivá. Skvele sa hodí aj pre vonkajšie použitie.

So senzorom môžete komunikovať cez Bluetooth, a tak na diaľku zistiť stav vašej rastlinky. Máte k dispozícii aplikáciu (iOS, Android), ktorá obsahuje databázu viac ako 7 000 druhov rastlín. Vďaka nej zistíte optimálne úrovne všetkých ukazovateľov v prehľadných grafoch. K senzoru je možné pripojiť akúkoľvek štandardnú plastovú fľašu do objemu 2 l. S ňou získa zariadenie funkciu zalievania. Ak sa vydáte na dovolenku, dokáže úplne samostatne zalievať rastlinu po 3 týždne.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:
pestovanie vonkajšie/vnútorné

Monitoring:
slnečné svetlo
vlhkosť pôdy
hnojivo
teplota vzduchu

Rozhranie:
Bluetooth

Kompatibilné OS:
iOS, Android

Napájanie:
typ: AA batéria
životnosť: až 6 mesiacov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Parrot Flower Power H2O Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Parrot Flower Power H2O. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Parrot Flower Power H2O.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií