Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Pebble Core for runners

Zobraziť katalóg
Pebble Core for runners

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pebble Core for runners

Milujete miniatúrnu elektroniku? Radi pri športovaní počúvate muziku v slúchadlách, ale nebaví vás so sebou neustále nosiť telefón? Horúca novinka Pebble Core vo veľkosti drobnej kľúčenky dokáže nahradiť smartfón na cestách alebo pri športe. Telo tohto miniatúrneho zariadenia ukrýva slot pre SIM kartu, 4 GB vnútornú pamäť, krokomer a slúchadlový 3,5mm konektor. Môžete si tak pri behu pokojne dopriať svoj obľúbený playlist zo Spotify. Nechýba ani podpora bluetooth, Wi-Fi či GPS. Pebble Core pravidelne meria vašu aktivitu cez deň aj v noci a vytvára najrôznejšie štatistiky. Možno ho synchronizovať s fitness aplikáciami ako RunKeeper, Under Armour Record, MapMyRun, alebo Google Fit a po pripojení k WiFi Core automaticky aktualizuje dáta o vašom poslednom tréningu. Na plne nabitú batériu vydrží v prevádzke až deväť hodín.

Kľúčové vlastnosti

  • Ovládanie hlasom
  • Bezdrôtová konektivita (WiFi, bluetooth, 3G)
  • Zabudovaný GPS snímač
  • Výdrž batérie 9 hodín
  • 3,5 mm jack na pripojenie slúchadiel
  • 4 GB vnútorná pamäť
  • Synchronizácia s fitness aplikáciami
 

Parametre a špecifikácia

Bežná výdrž batérie
8,82 h (0,37 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!

Výdrž a úložisko

Bežná výdrž batérie
8,82 h (0,37 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Proc to tu mate? Pebble core uz nikdy nevyjde. Firma uz neexistuje.

Diskusia a poradňa k Pebble Core for runners
Príslušenstvo pre Pebble Core for runners Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pebble Core for runners. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pebble-Core für Läufer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pebble-Core für Läufer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pebble Core futóknak.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií