PET 20 % zľava na krmivo PrimaCat a PrimaDog

Aptus Orisolve Vet sol 150 ml

Zobraziť katalóg
Aptus Orisolve Vet sol 150 ml
5 4 hodnotení
Kvapky do uší pre psov a mačky – s účinnými zložkami na rozpustenie mazu, s antibakteriálnymi, protiplesňovými a protisvrbivým zložkami, objem: 150ml
Kód:  CHPrk5782 Produktové číslo:  6432100019707

Aptus Orisolve Vet sol 150 ml


Roztok na čistenie uší pre psov a mačky Aptus Orisolve Vet sol obsahuje účinné zložky na rozpustenie ušného mazu, solubilizátor na uľahčenie rozpustenia mazu, antibakteriálne ióny striebra, antibakteriálny esenciálny olej z rozmarínu a zmäkčujúcu a protiplesňovú kyselinu salicyovú a mliečnu. Kvapky do uší pre psov a mačky Aptus Orisolve Vet sol vďaka Laureth-9 uši lokálne znecitlivejú a obmedzujú svrbenie. Alantoín obsiahnutý v prípravku regeneruje a hojí. Roztok na čistenie uší Aptus Orisolve Vet sol prinesie vášmu miláčikovi úľavu pri mnohých problémoch s ušami aj sluchom, ľahko sa aplikuje a používa sa ako terapeuticky pri ťažkostiach, tak aj preventívne. V plastovej fľaši s kvapkadlom.


Kľúčové vlastnosti ušných kvapiek pre psy a mačky Aptus Orisolve Vet sol, 150 ml

  • Prípravok je určený na čistenie uší u psov a mačiek
  • Ušné kvapky Aptus Orisolve Vet sol rozpúšťajú ušný maz a tým zlepšujú sluch a predchádzajú problémom so sluchom
  • Roztok na čistenie uší znecitlivuje a obmedzuje svrbenie
  • S antibakteriálnymi iónmi striebra a esenciálnym olejom z rozmarínu
  • Ušné kvapky Aptus Orisolve Vet sol obsahujú kyselinu salicyovú a mliečnu
  • S alantoínom s tíšiacimi, regeneračnými a hojivými účinkami

Zloženie:
Aqua, Alcohol denat., Propylene Glycol, Polysorbate 80, Laureth-9, Rosmarinus Officinalis Oil, Lactic Acid, Salicylic Acid, Allantoin, Citric Acid, Silver Citrate.

Používanie a dávkovanie:
Preventívne: Pevne uchopte ušnicu za jej koniec, mierne ju ťahajte smerom od hlavy (takto ju narovnáte). Naplňte celý vonkajší zvukovod roztokom (musíte vidieť hladinu roztoku) a približne 2 minúty masírujte tak, aby sa roztok vnútri zvukovodu pohyboval hore a dole (nezabudnite stále pevne držať mierne natiahnutú ušnicu). Potom osušte viditeľnú tekutinu, nechajte zviera zatriasť hlavou a opäť vysušte tekutinu v ústí zvukovodu.
Terapeuticky: Opakujte čistenie vonkajšieho zvukovodu (popísané vyššie) 2× denne po dobu trvania liečby a 1 až 3× týždenne ešte mesiac po ukončení liečby. Ak po vyčistení zvukovodu zaznamenáte mazľavé vločky na srsti v okolí ucha, ide o cerumen (ušný maz), ktorý bol prípravkom rozpustený, vynesený na povrch a po odparení alkoholu sa opäť sformoval. Dávka závisí na veľkosti zvieraťa, zvyčajne sa pohybuje medzi 1 až 4 ml na jedno ucho.

Upozornenie
Pred použitím pretrepte. Len pre zvieratá! Nepoužívajte pri porušenej celistvosti ušného bubienka!

Objem:
150 ml

Parametre a špecifikácia

Objem
150 ml Hotovo!
Zviera
Pes a mačka Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Bez obmedzení Hotovo!
Určenie
Na uši Hotovo!
Zviera
Pes a mačka Hotovo!

Objem

Objem
150 ml Hotovo!

Maznáčik

Zviera
Pes a mačka Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Bez obmedzení Hotovo!

Použitie

Určenie
Na uši Hotovo!

Zviera

Zviera
Pes a mačka Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Aptus Orisolve Vet sol 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aptus Orisolve Vet sol 150 ml.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií