Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Philips AJ3800

Zobraziť katalóg
Philips AJ3800
Rádiobudík
Kód:  JPI700t6 Produktové číslo:  AJ3800/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips AJ3800

Rádiobudík Philips AJ3800 ponúka veľký a dobre čitateľný displej a možnosť projekcie na stenu alebo akúkoľvek inú plochu. Veľký displej je podsvietený, teda nebude problém zistiť aktuálny čas ani v noci. Samozrejmosťou je potom citlivý príjem FM a AM rozhlasových staníc a veľkou výhodou je možnosť uloženia až 5 obľúbených staníc, ktoré nebudete musieť zakaždým hledať ručne. Philip AJ3800 je napájaný zo siete a v prípade výpadku elektrickej energie, je pripravená záložná 9V batéria (nie je súčasťou balenia).

kľúčové vlastnosti

  • Projektor s možnosťou nastavenia intenzity
  • podsvietený displej
  • FM / AM tuner s až 5 predvoľbami
  • Opakované budenie po 9 minútach
  • Sleep Timer
  • Budenie rádiom alebo tónom
  • duálny alarm

Nechýba ani duálny alarm s rastúcou intenzitou zvuku, vďaka ktorému bude prebudení vždy príjemné. Ak vám nevyhovuje budenie tónom, môžete si nastaviť budenie rádiom. Milovníci spánku, ktorí si chcú dopriať o pár minút viac spánku je pripravená funkcia opakovaného budenia - pri prvom zvonení stačí stlačiť tlačidlo a budenie sa bude opakovať za deväť minút. Veľmi praktická je funkcia Sleep Timer. Tú oceníte pri zaspávaní. Naladíte obľúbenú stanicu, nastavíte časovač (až 60 minút), a rádiobudík hrá po zvolenú dobu, potom sa prepne do štandardného režimu.  

Parametre a špecifikácia

Počet predvolieb
5 × Hotovo!
Šírka
118 mm Hotovo!
Výška
88 mm Hotovo!
Hĺbka
107 mm Hotovo!
Hmotnosť
0,31 kg Hotovo!

Základné parametre

Počet predvolieb
5 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
118 mm Hotovo!
Výška
88 mm Hotovo!
Hĺbka
107 mm Hotovo!
Hmotnosť
0,31 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips AJ3800 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips AJ3800. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips AJ3800. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips AJ3800. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips AJ3800.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií