Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Philips BT110C

Zobraziť katalóg
Philips BT110C
4,0 1 hodnotení
Bluetooth reproduktor prenosný, RMS 4W, kompatibilný s vybranými modelmi iPhone / iPad / iPod, Bluetooth, USB, vstup jack 3.5mm, odolné proti zvýšenej vlhkosť, sivý
Kód:  JPI403j63 Produktové číslo:  BT110C/00 Stránky výrobcu

Philips BT110C

Spoločnosť Philips prináša na trh nový model bezdrôtového reproduktora BT110. Dizajnovo naozaj podarený kúsok vyniká výkonom 4 W RMS a aj napriek svojim kompaktným rozmerom má všetky akustické náležitosti, ktorými sa obyčajne vyznačujú veľké reproduktory. Dokáže vyprodukovať naozaj čistý a hlasný zvuk s prekvapivo silnými basmi.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový prenosný reproduktor
  • Úchvatné basy
  • Praktické pútko
  • Anti-clipping pre hlasnú hudbu bez skreslenia
  • Párovanie pomocou Bluetooth
  • Vstavaný mikrofón pre handsfree
  • Krytie IPX4
  • Nabíjanie pomocou USB káblu z PC

Počúvajte vždy a všade!

Tento unikát je skvele prenosný a to nielen vďaka nízkej hmotnosti, ale aj praktickému popruhu, ktorý si obmotáte okolo zápästia. Svoju obľúbenú hudbu si môžete vziať pokojne aj k bazénu, pretože sa tento model vyznačuje krytím IPX4, takže je odolný proti striekajúcej vode.

Obľúbené tituly prehráte zo svojho inteligentného zariadenia jednoducho po spárovaní pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth. Celková dĺžka dosahu je až 20 m (bez prekážky), takže môžete byť na druhej strane záhrady a ovládať všetko z diaľky. Zariadenia, ktoré nemajú vstavaný adaptér bezdrôtovej technológie, môžete pripojiť klasickým 3,5 mm konektorom. Vstavaný mikrofón vám navyše umožní organizovať konferenčné hovory . Celé zariadenie je napájané pomocou integrovanej nabíjacej batérie, ktorá ho udrží v prevádzke po dobu 8 hodín.

Kompatibilita:

iPad:

iPad 1, iPad 2, Pad mini, iPad s displejom Retina

iPhone:
iPhone 3, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S

iPod touch:
3. generácie alebo novší

Tablety a inteligentné telefóny so systémom Android a iné zariadenia podporujúce Bluetooth. Pracuje s funkciou Bluetooth 4.0 a nižšie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Koupil jsem si reproduktor ale neni tam kabel na 3,5mm jack, jak je to možné když na reproduktoru je otvor na 3,5mm jack?

Mohu se zeptat do kdy bude sleva?

Můžu tento reproduktor ponořit do vody?

dobrý den co je lepší tenhle reproduktor nebo JBL go

Diskusia a poradňa k Philips BT110C
Príslušenstvo pre Philips BT110C
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips BT110C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips BT110C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips BT110C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips BT110C.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií