PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Philips EXP2546

Zobraziť katalóg
Philips EXP2546
4,0 21 hodnotení
Discman prenosný, CD-R, CD-RW, CD/MP3, LCD, 100s buffer, pre AA batterie
Kód:  JPI040f Produktové číslo:  EXP2546/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips EXP2546

Dostaňte sa do dobrej nálady s prehrávačom MP3-CD EXP2546 a vychutnajte si 10 hodín hudby na jednom MP3 prehrávači bez preskakovania. Obľúbený klasický audiosystém vybavený displejom LCD je výbornou voľbou pre bezstarostný zážitok z počúvania.

Spoločnosť Philips je známa tým, že vyrába výrobky, ktoré sú kompatibilné s mnohými diskami na trhu. Tento zvukový systém vám umožňuje vychutnať si hudbu z diskov CD, CD-R a CD-RW. Na jeden disk CD sa zmestí až 10 hodín hudby. CD-RW (CD-Rewritable Compatible) znamená, že váš systém môže prehrávať ako disky CD-Recordable (zapisovacia - CD-R), tak aj CD-Rewritable (prepisovateľné - CD-RW). Disky CD-R je možné nahrať a môžu sa prehrávať na akomkoľvek prehrávači audio CD, zatiaľ čo disky CD-RW môžu byť prehrávané a prepisované mnohokrát za sebou a môžu sa prehrávať len na kompatibilných CD prehrávačoch.

Magic Electronic Skip Protection je užitočná funkcia, ktorá zabezpečuje reprodukciu hudby bez preskakovania aj v prípade, že je prehrávač MP3-CD vystavený otrasom a nárazom pri športe alebo pohybe. Zariadenie s funkciou Magic Electronic Skip Protection majú inteligentnú elektronickú vyrovnávaciu pamäť, v ktorej je možné ukladať rôzne formáty digitálnej hudby, napríklad MP3 a WMA. Vyrovnávacia pamäť automaticky nastavuje obsah a rýchlosť otáčania laseru, aby zabezpečila neprerušované počúvanie hudby.

Zvýraznenie basov Dynamic Bass Boost zaisťuje maximálny zážitok pri počúvaní hudby zvýraznením basovej zložky v celom rozsahu nastavenia hlasitosti - od nízkej po vysokú - stačí len stlačiť tlačidlo! Reprodukcia basových tónov s nízkymi frekvenciami je  bežne pri nízkej hlasitosti nevýrazná. Toto obmedzenie možno potlačiť zapnutím zvýraznenie basov Dynamic Bass Boost, ktoré zvýši úroveň basov tak, aby bola zaistená optimálna reprodukcia aj pri znížení hlasitosti.

Parametre a špecifikácie:

Zvuk:
D/A prevodník: 1-bitový
Frekvenčná odozva: 20 - 20 000 Hz
Odstup signál/šum:> 85 dB
Zlepšenie kvality zvuku: Dynamické zvýraznenie basov
Výstupný výkon: 2 x 4 mW (RMS)
Ovládanie hlasitosti: digitálny

Prehrávanie zvuku:
Médiá pre prehrávanie: MP3-CD, CD, CD-R, CD-RW
Režimy prehrávania disku: Hold, Vyhľadávanie albumu ďalší/predchádzajúci, Vyhľadávanie ďalšej/predchádzajúcej, Funkcia Repeat Play (opakované prehrávanie), Náhodné prehrávanie
Electronic Skip Protection (CD): 45 sekúnd
Funkcia Magic ESP (MP3-CD): 100 sekúnd
Prenosová rýchlosť formátu MP3: 32 - 320 kb/s
Podporované systémy súborov: ISO-9660, Jolliet

Možnosti pripojenia:
Vstup pre jednosmerné napájanie: 4,0 mm, 4,5 V, stred +
Slúchadlá: 3,5 mm

Typ displeja:
LCD

Indikátory:
Číslo albumu, Stav batérie, CD funkcie, DBB, Funkcia ESP, Čas, skladba

Príslušenstvo:
Slúchadlá
Užívateľský manuál

Rozmery výrobku:
140 mm x 140 mm x 27,5 mm

Hmotnosť výrobku:
0,38 kg

Spotreba
Doba prehrávania MP3-CD na batérie: 24 hodín
Doba prehrávania CD na batérie: 15 hodín

Typ batérie:
AA, LR6, UM3

Poznámka:
» Všetky discmany

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřeboval bych vědět čím se dá tento diskman připojit do elektrozásuvky v autě - nechce se mi co chvíli měnit baterky. Mám univerzální nabíječku do auta. Problém je v tom, že má psaný výstup 5V a u diskmanu je napsáno vstup 4,5V. Lze ji použít? Pokud ne, co tedy?

Dobrý den, chci se zeptat jak se tento výrobek nabíjí. Děkuji.

Diskusia a poradňa k Philips EXP2546
Príslušenstvo pre Philips EXP2546 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips EXP2546. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips EXP2546. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips EXP2546. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips EXP2546.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií