AP+ nový vizuál alzaplus segmenty sda v2

Philips GC9231 / 02

Zobraziť katalóg
Philips GC9231 / 02
4,8 29 hodnotení
Parný generátor para 120g/min, technológie Optimal Temp, tlak pary až 6 barov, parný impulz 310 g/min, žehliaca plocha SteamGlide, dĺžka šnúry 1.8m
Kód:  EAD2061q Produktové číslo:  GC9231/02 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips GC9231 / 02

Parný generátor Philips GC9231/02 je praktickým prístrojom pre ľahké žehlenie . Základnými vlastnosťami umožňujúcimi bezproblémový chod je tlak pary až šesť barov , parný impulz 310g/minútu a stály výstup pary v hodnotách 120 gramov za minútu . V priebehu žehlenia dochádza k permanentnému, kontinuálnemu vertikálnemu naparovaniu, ktoré zrýchľuje samotné žehlenie a dodáva žehličke patričný výkon.

Inovatívna žehliaca plocha SteamGlide zaisťuje výstup pary na špičke žehliacej plochy. Údržba parného generátora je bezproblémová - vďaka funkcii Easy De-Calc sa nemusíte báť vodného kameňa. Odnímateľná nádržka má objem 1,5 l, čo vám postačí na dve hodiny žehlenia bez doplňovania ďalšej vody. Technológia OptimalTemp je dokonalou kombináciou pary a teploty na ideálnej úrovni. 

Prístroj je pripravený na prevádzku po dvoch minútach a vodu v nádržke môžete meniť kedykoľvek. V prístroji je možné používať vodu z kohútika bez akejkoľvek úpravy. Čo sa bezpečnosti týka, žehlička sa automaticky vypne pri prehriatí. Indikuje tiež dosiahnutie cieľovej teploty, rovnako ako kontrolku pripravenosti pary a prázdnej nádržky. Pre bezpečné prenášanie, ju môžete jednoducho uzamknúť. Mimoriadne dlhá šnúra poskytne veľkú flexibilitu práce s prístrojom.

Parametre a špecifikácie:

Para:

120 g/min.

Parný ráz:
310 g/min.

Tlak pary:
6 bar

Funkcie:
SteamGlide žehliaca plocha
Easy De-Calc
Optimal Temp
Odnímateľná nádržka
Zámok pre prenášanie
Špička Steam Tip

Doba zahrievania:
Dve minúty

Objem nádržky:
1,5 litrov

Dĺžka kábla:
1,8 metrov
Hmotnosť:
1,2 kg
 

Parametre a špecifikácia

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!
Funkčné prvky na žehlenie
Rýchle nahriatie Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Parný výkon
120 g/min Hotovo!

Typ žehličky

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie
Rýchle nahriatie Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!

Tech. špecifikácia

Parný výkon
120 g/min Hotovo!
Parný ráz
310 g/min Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips GC9231 / 02 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips GC9231/02. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips GC9231/02. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips GC9231/02. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips GC9231 / 02.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií