Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Philips Fidelio L3

Zobraziť katalóg
Philips Fidelio L3
5 6 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, cez hlavu, okolo uší, aktívne potlačenie hluku (ANC), uzatvorená konštrukcia, 3,5 mm Jack, Bluetooth, podpora AAC, aptX a aptX HD, Ambient sound, Hi-Res audio, hlasový asistent, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 7–40000 Hz, citlivosť 103 dB/mW, impedancia 16 Ohm, menič 40 mm, výdrž batérie až 38 h
Kód:  JPI822e1 Produktové číslo:  Phil-L3/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips Fidelio L3

Pri počúvaní hudby je dôležitý kvalitný zvuk, ktorý ponúkajú bezdrôtové slúchadlá Philips. Ich veľké náušníky obomknú dokonale celé ucho, takže sú veľmi pohodlné, a navyše skvele izolujú okolité zvuky. Využitie nájdu doma aj v kancelárii a najmä potom na dlhé hranie počítačových hier. Uzavretá konštrukcia neprepúšťa zvuk von, a vaše okolie tak nebude vedieť, že počúvate hudbu. Medzi ďalšie potrebné funkcie môžeme zaradiť ANC aktívne potlačenie hluku. To sa postará o kvalitné počúvanie na všetkých hlučných miestach. Výrobca nezabudol ani na funkciu Ambient Aware, ktorá vpustí do uší podstatné zvuky z okolitého prostredia, ako napríklad upozornenie na prichádzajúcu električku, sanitku, hlásenie rozhlasu alebo upozornenie na prechode pre chodcov. Tieto bezdrôtové slúchadlá sa hodia predovšetkým na kvalitné počúvanie hudby, rádia a populárnych podcastov. Chvália sa totiž funkciou Hi-Res audio, ktorá zaisťuje reprodukciu kmitočtov minimálne do 40 000 Hz. Zabudovaný mikrofón umožňuje jednoduché vybavovanie hovorov cez handsfree a taktiež využitie hlasových asistentov. Samozrejmosťou sú funkcie, ako prepínanie skladieb, prijímanie hovorov alebo napríklad ovládanie hlasitosti. Nenechajte sa ničím rušiť, či už počúvate hudbu, hráte hry alebo sa napríklad venujete práci.

Bezdrôtové slúchadlá Philips Fidelio L3 Bočný pohľad
Bezdrôtové slúchadlá Philips Fidelio L3 Bočný pohľad

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel Philips Fidelio L3

  • Bezdrôtové slúchadlá Philips boli vyrobené vo forme okolo uší
  • Uzatvorená konštrukcia
  • Základné funkcie: Ambient sound, Hi-Res audio, hlasový asistent, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov a s ovládaním hlasitosti
  • Bezdrôtové slúchadlá Philips Fidelio L3 dokážu fungovať na jedno nabitie 38 h
  • Nabijete ich pomocou portu USB-C
  • Podporujú kodeky AAC, aptX a aptX HD
  • Kvalitnú reprodukciu zaistia meniče vo veľkosti 40 mm
  • Ich farba je čierna
  • Hmotnosť slúchadiel je 360 g
  • Cestovateľom sa bude páčiť puzdro
  • Súčasťou bezdrôtových slúchadiel Philips je integrovaný mikrofón

Užite si dlhý deň s bezdrôtovými slúchadlami Philips Fidelio L3

Bezdrôtové slúchadlá Philips ponúkajú výdrž batérie na jedno nabitie až 38 h. Slúchadlá môžete nabíjať pomocou portu USB-C. Bezdrôtové slúchadlá Philips sú kompatibilné s kodekmi AAC, aptX a aptX HD. Kodek AAC, vyvinutý firmou Apple, zaručuje vynikajúcu kvalitu zvuku a zároveň šetrí energiu vášho zariadenia. Kodek aptX bol vyvinutý pre Android zariadenia a zaisťuje dokonalé počúvanie hudby. S frekvenčným rozsahom 7 až 40000 Hz vám slúchadlá doprajú plnohodnotný hudobný zážitok. Citlivosť slúchadiel dosahuje 103 dB/mW. Hravo tak prehrajú hudbu aj zo zdrojov so slabším výkonom, napríklad z MP3 alebo smartfónu. Hodnota impedancie dosahuje 16 Ohm, čo šetrí batériu prístroja a pritom poskytuje hlasné prehrávanie hudby. O kvalitnú reprodukciu zvuku sa postarajú 40mm meniče. Bezdrôtovým slúchadlám Philips dominuje čierna farba. Vďaka hmotnosti 360 g ani nebudete vedieť, že ich máte nasadené.

Bezdrôtové slúchadlá Philips Fidelio L3 Lifestyle

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm Jack, Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm Jack, Bluetooth Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, aptX, aptX HD Hotovo!
Odnímateľný kábel
Áno Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
7 Hz Hotovo!
Frekvencia do
40 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
103 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
40 mm Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
38 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
360 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Sluchátka používám na poslech televize, během poslechu se že sluchátek občas ozývá hláška "Parly wou". Poradíte o co jde a jak se toho zbavit aby to při poslechu nerušilo ? Děkuji.

Zdravím, odfiltruje ANC i rozhovor v blízkosti "nositele" nebo jen ruchy z okolí ?

Dobrý den, podporují tato sluchátka i kodek SBC ?

Dobrý den, hrají tato sluchátka i když nejsou nabitá? propojení jen kabelem?

Diskusia a poradňa k Philips Fidelio L3
Príslušenstvo pre Philips Fidelio L3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips L3/00. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Fidelio L3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Fidelio L3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Fidelio L3.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií