Philips SRP2002

Zobraziť katalóg
Philips SRP2002
Diaľkový ovládač univerzálny, 2 v 1, dosah 7m
Kód:  WC550e2 Produktové číslo:  SRP2002/10 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips SRP2002

Vymeňte dva samostatné diaľkové ovládače za jednu univerzálnu robustný jednotku pre ovládanie TV a DVD prehrávače, rekordéra či videorekordéra bez ohľadu na značku či model. Tento univerzálny diaľkový ovládač 2 v 1 poskytuje rýchly prístup k dôležitým funkciám, akými sú nastavenia televízora či textové funkcie, pomocou jasne označených špeciálnych tlačidiel.

Ak máte zariadenie Philips, tento ovládač bude fungovať bez ďalšieho programovania, všetky tlačidlá sú už totiž vopred nastavená pre Philips. Pokiaľ ale máte zariadenie iné značky, nič sa nedeje. Diaľkový ovládač je kompatibilný so zariadeniami viac ako 800 výrobcov po celom svete. Nastavenie je vďaka systému Simple veľmi jednoduché. Inteligentné skenovanie automaticky sníma kódy zodpovedajúce zariadenie. Navyše na zvláštne webovej stránke Philips URC sú k dispozícii všetky kódy všetkých značiek zariadení.


Kľúčové vlastnosti:

  • Diaľkový ovládač 2 v 1
  • Nahradí váš ovládač pre TV a DVD prehrávač
  • Rýchly prístup k funkciám ako sú nastavenia a textové funkcie
  • Jednoduchá inštalácia so systémom Simple


Ďalšie údaje:
31 tlačidiel
Dosah 7 m
Typ batérie: AAA

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips SRP2002 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SRP2002. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SRP2002. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SRP2002. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips SRP2002.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií