Philips SVC2340

Zobraziť katalóg
Philips SVC2340
4,0 1 hodnotení
Čisticí sada čtecích mechanik DVD, Blu-ray, systém suchých štětečků
Kód:  WC384c Produktové číslo:  SVC2340/10 Stránky výrobcu
Philips SVC2340 Predaj skončil

Philips SVC2340

Čisticí systém suchých kartáčů bezpečně odstraňuje  prach, usazeniny a další nečistoty z optiky laseru DVD/Blu ray přehrávače a zanechává ji čistou a optimálně výkonnou. Kontrola systému audio/video ověří, zda laserová  optika zvukového a obrazového systému přesně načítá data a zda jsou reproduktory správně nastaveny. Hlasové pokyny na tomto čističi optiky mechanik vás provedou celým procesem snadno a rychle v jednom z 8 dostupných jazyků.

Parametry a specifikace:

Určeno pro:
DVD, Blu-Ray

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SVC2340. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SVC2340. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SVC2340. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips SVC2340.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií