AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Plantronics Blackwire C310-M

Zobraziť katalóg
Plantronics Blackwire C310-M
Náhlavná súprava – na jedno ucho, drôtové, USB
Kód:  MS030c02 Produktové číslo:  85618-01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Plantronics Blackwire C310-M Predaj skončil

Plantronics Blackwire C310-M

Zháňate cenovo dostupnejšie, ale napriek tomu kvalitné slúchadlo s mikrofónom pre pracovné využitie? Potom USB slúchadlo Plantronics Blackwire C310-M je práve pre vás. Patrí medzi kvalitné, odolné a spoľahlivé binaurálne UC kompatibilné slúchadlo na jedno ucho, ktoré vám vďaka inline ovládacím prvkom prijať/ukončiť/zoslabiť/zosilniť uľahčí ovládanie a prácu. Slúchadlo Blackwire C310-M s koncovkou M značí optimalizáciu pre Microsoft Office Communicator.

Čím vás slúchadlo Plantronics nadchne?

  • Dynamický equalizer prinášajúci automatickú optimalizáciu zvuku
  • Tieto káblové slúchadlá disponujú mikrofónom s vysokou redukciou šumu pre kvalitný prenos
  • Digital Signal Processing (DSP) pre prirodzene znejúci hlas
  • Optimalizácia Blackwire C310-M s koncovkou M pre Microsoft Office Communicator
  • Pripojenie slúchadiel s mikrofónom do počítača pomocou USB
  • USB kábel dĺžky 2 metrov
  • Vhodné pre firemné využitie

Pohodlné počúvanie s Blackwire C310-M

O pohodlnosť pri používaní tohto USB slúchadla s mikrofónom Plantronics sa postará vnútorné molitanové vystuženie a ľahká kovová konštrukcia, ktorá zaisťuje bezpečné nosenie a tiež dlhú veľmi životnosť. Z hľadiska technologického sa o vaše pohodlie stará aj SoundGuard, ktorý znižuje hlasné tóny na prijateľnú úroveň pre ochranu sluchu. S BlackwireC310-M sa teda nemusíte obávať bolesti hlavy spôsobenej nedokonalým headsetom.

Doplňujúce informácie o tomto headsete

Mikrofón tohto headsetu je pre pohodlnosť príjemcu vybavený redukciou šumu a dynamickým ekvalizérom. Slúchadlá ponúkajú prirodzenú ochranu sluchu SoundGuard Digital pri priemernej hlasitosti nad 118 dB. Frekvenčný rozsah mikrofónu je 100 až 10 000 Hz. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Plantronics Blackwire C310-M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Blackwire C310-M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics Blackwire C310-M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics Blackwire C310-M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Plantronics Blackwire C310-M.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií