Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Plantronics Blackwire C320-M

Zobraziť katalóg
Plantronics Blackwire C320-M
Slúchadlá – bezdrôtové, SoundGuard, USB, dĺžka kábla 2m
Kód:  MS030c05 Produktové číslo:  85619-101 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Plantronics Blackwire C320-M Predaj skončil

Plantronics Blackwire C320-M

Zháňate cenovo dostupnejšie, ale napriek tomu kvalitné slúchadlá s mikrofónom pre pracovné využitie? Bezdrôtové USB slúchadlá Plantronics sú priamo pre vás! Patria medzi kvalitné, odolné a spoľahlivé binaurálne UC kompatibilné slúchadlá, ktoré vám vďaka inline ovládacím prvkom prijať/ukončiť/zoslabiť/zosilniť uľahčia ovládanie a prácu. Slúchadlá Blackwire C320 s koncovkou M značia optimalizáciu pre Microsoft Office Communicator.

Čím vás slúchadlá Plantronics nadchnú?

  • Dynamický ekvalizér prinášajúci automatickú optimalizáciu zvuku
  • Tieto bezdrôtové slúchadlá disponujú mikrofónom s vysokou redukciou šumu pre kvalitný prenos
  • Digital Signal Processing (DSP) pre prirodzene znejúci hlas
  • Optimalizácia Blackwire C320 s koncovkou M pre Microsoft Office Communicator
  • Pripojenie slúchadiel s mikrofónom do počítača pomocou USB
  • USB kábel s dĺžkou 2 metrov

Pohodlné počúvanie s Blackwire C320

O pohodlnosť pri používaní bezdrôtových USB slúchadiel s mikrofónom Plantronics sa postará vnútorné molitanové vystuženie a ľahká kovová konštrukcia, ktorá zaisťuje bezpečné nosenie a tiež aj dlhú veľmi životnosť. Z technologického hľadiska sa o vaše pohodlie stará aj SoundGuard, ktorý znižuje hlasné tóny na prijateľnú úroveň pre ochranu sluchu. S Blackwire C320 sa teda nemusíte obávať bolesti hlavy, ktorú by spôsobil nedokonalý headset.

Doplňujúce informácie o tomto bezdrôtovom headsete

Mikrofón týchto bezdrôtových slúchadiel je pre pohodlnosť príjemcu vybavený redukciou šumu a dynamickým ekvalizérom. Slúchadlá ponúkajú SoundGuard Digital na prirodzenú sluchu ochranu pri priemernej hlasitosti nad 118 dB. Frekvenčný rozsah mikrofónu je 100 Hz až 10 000 Hz. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Plantronics Blackwire C320-M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics Blackwire C320-M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plantronics Blackwire C320-M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plantronics Blackwire C320-M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BLACKWIRE Plantronics C320-M.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií