Alza pre firmy

Plantronics RIG FLEX čierna

Zobraziť katalóg
Plantronics RIG FLEX čierna
Herné slúchadlá - vynikajúca zvuková čistota, in-line ovládacie prvky, 40mm otočné meniče, 3.5mm jack+Y-kábel pre PC, kompatibilný s PC/Mac/smartphone/tablet
Kód:  MS030b5a2 Produktové číslo:  201940-05

Plantronics RIG FLEX čierna

Plantronics uviedol poloprofi hernú náhlavnú súpravu stereo slúchadiel a mikrofónu Plantronics RIG FLEX, ktorá je vynikajúca pri hraní online hier. Headset je perfektným riešením pre náruživých hráčov počítačových hier. So slúchadlami počujete každý nepriateľský krok a všetky zvukové efekty.
Dizajn slúchadiel Plantronics RIG FLEX je riešený tak, aby čo najviac vyhovoval dlhodobému používaniu. Toto je dosiahnuté použitím nastaviteľného, ??mäkko vypodloženého pásku cez hlavu so silným polstrovaním a veľkými pohodlnými polstrovanými slúchadlami.

Slúchadlá Plantronics RIG FLEX poskytujú skutočne všetko, čo si len u headsetu môžete priať. Použité masívne 40 mm reproduktory sprostredkujú dokonalý zvuk s vysokou úrovňou zvukových efektov. Výsledkom je detailná reprodukcia čistého, jasného a vynikajúceho zvuku. Pre výrobu slúchadiel sú použité ľahké a pritom veľmi odolné komponenty, ktoré zaručia dlhú životnosť a kvalitnú reprodukciu zvuku.

Slúchadlá používajú veľké 40 mm meniče s frekvenčným rozsahom 20 Hz až 20 kHz. Frekvenčný rozsah mikrofónu činí 100 Hz - 10 kHz. In-line ovládacie prvky umožňujú prijať hovor a otočné meniče skladovanie na plocho. Pripojenie je realizované pomocou kábla s dĺžkou 1,5 metra s konektorom 3,5 mm + Y-kábel pre PC s rozdeleným jackom pre mikrofón a slúchadlá. Slúchadlá sú kompatibilné s PC / Mac, SmartPhone a tabletmi.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Plantronics RIG FLEX čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plantronics RIG FLEX černá.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií