Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

PopSockets Meteor Shower

Zobraziť katalóg
PopSockets Meteor Shower
5 1 hodnotení
Držiak – univerzálny
Kód:  POPSO149 Produktové číslo:  101551

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PopSockets Meteor Shower

PopSockets je dôvtipná vymoženosť v podobe univerzálneho držiaka, ktorý v mnohých ohľadoch spríjemní používanie telefónu, tabletu, alebo aj čítačky kníh. Obľúbite si ho predovšetkým vďaka dômyselnému tvaru a širokej škále využiteľnosti. Jednoducho ho prilepíte na zadný kryt vášho zariadenia a okamžite poslúži ako praktický držiak pri fotografovaní, sledovaní videí, alebo pri čítaní kníh. Ak radi hráte hry, môžete použiť až dva naraz a nemusíte sa báť, že vám prístroj vypadne z ruky. V kombinácii s držiakom PopClip ho pokojne pripevníte na prístrojovú dosku vozidla, zrkadlo, alebo napríklad na chladničku. 


Originálny a praktický

Dajte používaniu mobilného telefónu nový rozmer so štýlovým držiakom a stojanom v jednom. Tablet, telefón, alebo čítačku kníh jednoducho zdokonalíte a už nikdy sa nebudete chcieť vrátiť ku klasickému držaniu. Vďaka mnohým štýlom týchto výnimočných držiakov môžete prebudiť aj svoju zberateľskú vášeň. Nechajte sa zlákať originálnym spôsobom, ako ukázať svetu svoj štýl.

Meteor Shower

Skvelý motív a veľmi vydarený originálny dizajn sa bude na vašom telefóne výborne vynímať.


Parametre a špecifikácia

Prichytenie držiaka
Na palubnú dosku, Na sklo Hotovo!
Min. šírka zariadenia
10,16 cm Hotovo!
Max. šírka zariadenia
17,78 cm Hotovo!

Vlastnosti

Prichytenie držiaka
Na palubnú dosku, Na sklo Hotovo!

Kompatibilita

Min. šírka zariadenia
10,16 cm Hotovo!
Max. šírka zariadenia
17,78 cm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PopSockets Meteor Shower Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PopSockets Meteor Shower. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PopSockets Meteor Shower. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PopSockets Meteor Shower. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PopSockets Meteor Shower.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií