AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Presonus Eris E4.5 BT

Zobraziť katalóg
Presonus Eris E4.5 BT
4,2 10 hodnotení
Reproduktory – aktívna, 2.0 výkonu 50W, frekvenčný rozsah od 70 do 20000 Hz, 2-pásmové, 3,5 mm jack, 6,3 mm jack, AUX, RCA (cinch), Bluetooth - 84,95 €/ks
Kód:  PSN001b3 Produktové číslo:  RPRE007 Stránky výrobcu

Presonus Eris E4.5 BT

Reproduktory Presonus Eris E4.5 BT sú celosvetovo využívané zvukovými inžiniermi, ktorí potrebujú dokonale počuť každý detail svojich nahrávok. Reproduktory vynikajú kvalitným spracovaním a vysokou kvalitou použitých materiálov. Aj napriek svojim kompaktným rozmerom reproduktory Presonus Eris E4.5 BT využívajú rovnakú technológiu ako väčšie modely Eris, vďaka čomu poskytujú špičkový zvuk v štúdiovej kvalite. Zároveň sú však dostatočne kompaktné, takže ich je možné bez problémov umiestniť takmer kamkoľvek. Na prepojenie reproduktorov so zdrojmi zvuku sú k dispozícii 4 vstupy a bezdrôtová technológia Bluetooth. Ak hľadáte špičkové reproduktory na sprostredkovanie vysoko kvalitného zvuku, potom sú pre vás Presonus Eris E4.5 BT ideálnou voľbou.

Kľúčové vlastnosti reproduktorov Presonus Eris E4.5 BT

  • Výkon 50 W
  • 4 vstupy reproduktorov Presonus Eris E4.5 BT
  • Technológia Bluetooth
  • Basový reproduktor s veľkosťou 4,5"
  • Balenie obsahuje 2 kusy reproduktorov Presonus Eris E4.5 BT
  • Kvalitne spracovaný výškový reproduktor
  • Frekvenčný rozsah 70 Hz – 20 000 Hz
  • Čierna farba reproduktorov Presonus Eris E4.5 BT
  • Rozmery 163 × 180 × 241 mm
  • Hmotnosť 5,9 kg
  • Prehľadné ovládanie reproduktorov Presonus Eris E4.5 BT

Precízne spracovaný výškový reproduktor

Vďaka kvalitnému jednopalcovému výškovému reproduktoru vám Presonus Eris E4.5 BT sprostredkujú silné basy aj čisté výšky. Výškový reproduktor je špeciálne navrhnutý tak, aby vytváral veľmi širokú oblasť počúvania, tzv. „sweet spot“. Celkový výkon reproduktorov Presonus Eris E4.5 BT je 50 wattov, vďaka čomu je zaručený silný, ale zároveň čistý zvuk v každej situácii.

Reproduktory Presonus Eris E4.5 BT s jednoduchým ovládaním

Kvalita prehrávaného zvuku sa odvíja od umiestnenia reproduktorov a akustiky konkrétneho miesta. Na prehrávanie zvuku v najvyššej možnej kvalite sú reproduktory Presonus Eris E4.5 osadené praktickými ovládacími prvkami, ktoré umožnia dokonalé prispôsobenie sa vysokým aj nízkym frekvenciám. Prostredníctvom praktického gombíka na prednej strane reproduktora Presonus Eris E4.5 ľahko a rýchlo nastavíte ideálnu hlasitosť prehrávania.

Rôzne možnosti prepojenia reproduktorov Presonus Eris E4.5 BT

Vďaka pripojeniu Bluetooth 5.0 môžete s reproduktormi Presonus Eris E4.5 BT prehrávať hudbu bezdrôtovo zo smartfónu, tabletu aj ďalších zariadení. Na pripojenie takmer akéhokoľvek hudobného zdroja sú reproduktory vybavené 4 rôznymi druhmi audio vstupov. Ak chcete pripojiť reproduktor pomocou kábla, k dispozícii je ľavý a pravý TRS vstup, RCA vstup a predný stereo 1/8" vstup, ktorý je ideálny na umiestnenie slúchadiel.

Kompaktné vyhotovenie pre použitie kdekoľvek

Reproduktory Presonus Eris E4.5 BT vás potešia kompaktným dizajnom, ktorý z nich robí ideálne riešenie pre menšie priestory. Aj napriek menším rozmerom však reproduktory nestrácajú nič zo svojej sily a vždy vám sprostredkujú hudbu v maximálnej kvalite. Rovnako ako ostatné reproduktory Presonus, Eris E4.5 BT tiež ponúkajú konzistentný a vysoko kvalitný zvuk, vďaka čomu sú obľúbené po celom svete.


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
2.0 Hotovo!
Typ pripojenia
3,5 mm jack, 6,3 mm Jack, AUX, RCA – Cinch Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.0 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
3,5 mm jack, 6,3 mm Jack, AUX, RCA – Cinch Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
Výstupy
3,5 mm Jack Hotovo!

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
50 W Hotovo!
Frekvencia od
70 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Počet pásem
2-pásmové Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
16,3 cm Hotovo!
Hĺbka
18 cm Hotovo!
Výška
24,1 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
5,9 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K počítaču, Do štúdia Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, když jsou reproduktory spárovány přes bluetooth, tak brumí. Je možné s tím něco dělat? Je to vadným kusem, nebo se to děje u všech?

Dobrý den, prosím o radu, jak připojit k e4.5 BT subwoofer Sub 8?? Na reprácích jsou pouze vstupy.. Děkuji

Zdravím. Půjdou tyto repro zapojit jako zadní k soundbaru Sony HT-Z9F? Originální Sony se již nedají sehnat. Díky. Mike.

Dobry den, maju tieto konkretne repraky acoustic space ? Viem ze novsia verzia z rovnakym nazvom ich maju. Odkaz do neznáma Vid popis. Dakujem.

Diskusia a poradňa k Presonus Eris E4.5 BT
Príslušenstvo pre Presonus Eris E4.5 BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Presonus Eris E4.5 BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Presonus Eris E4.5 BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Presonus Eris E4.5 BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Presonus Eris E4.5 BT.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií