Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Prestigio PSCS01 4 "biele

Zobraziť katalóg
Prestigio PSCS01 4 "biele
5 3 hodnotení
Puzdro na mobil univerzálny, veľkosť S, pre smartphony
Kód:  DX007l3 Produktové číslo:  PSCS01WH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Prestigio PSCS01 4 "biele

Univerzální pouzdro pro smartphony velikosti 4" ochrání vaše zařízení před mechanickým poškozením i vnějšími vlivy. Je vyrobeno z kvalitního materiálu, jež zajišťuje perfektně stylový vzhled. Díky poutku na zadní straně přístroj lehce vytáhnete. Je vhodné pro Prestigio multiphones a smartphony jiných výrobců. Pouzdro je navíc zdobeno logem známe firmy Prestigio. 

Parametry a specifikace:

Rozměry:
132 x 81 mm

Určení:
Pro telefony velikosti 4"

Barva:
Bílá

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním, Pútko Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Ochrana displeja pred poškriabaním, Pútko Hotovo!

Rýchlo rastúca medzinárodná značka Prestigio pôsobí vo viac ako 70 krajinách sveta, ktoré obsluhuje prostredníctvom hustej siete 32 pobočiek. Zameriava sa na výrobu spotrebnej elektroniky všetkého druhu. Mottom spoločnosti je prinášať optimálnu kombináciu vyspelých technológií za konkurenčné ceny. Svojich zákazníkov si veľmi váži, a tak im predkladá iba kvalitné produkty vrátane nadštandardných sprievodných služieb. Ak požadujete pokročilé technológie a silnú spoločnosť s dostatočným zázemím, vyberte si produkty značky Prestigio.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Prestigio PSCS01 4 "biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Prestigio PSCS01 4" bílé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Prestigio PSCS01 4 "weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Prestigio PSCS01 4 "weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Prestigio PSCS01 4" bílé.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií