Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

QNAP TAS-168

Zobraziť katalóg
QNAP TAS-168
Dátové úložisko – pre 1x3.5" SATA II/III HDD, CPU Dual-Core ARM 1.1GHz, 2GB DDR3, 1xGLAN, 4xUSB 2.0, 1xUSB 3.0, HDMI
Kód:  QL272k1 Produktové číslo:  TAS-168 Stránky výrobcu

QNAP TAS-168

Rozšírte svoj digitálny svet o ďalší kúsok kvalitného inteligentného domáceho úložiska QNAP TAS-168. Jedná sa o vysoko výkonné, jednodiskové a ľahko použiteľné sieťové úložisko pre zálohovanie, synchronizáciu, vzdialený prístup, domácu zábavu a vzdelávanie. Vďaka kombinácii dvoch systému QTS a Android je používanie veľmi praktické a budete môcť sťahovať neskutočne veľké množstvo aplikácií aj z Google Play bez strachu z nedostatku úložného priestoru.

Aby všetko bežalo bez najmenších problémov je celý tento zázrak poháňaný dvojjadrovým procesorom ARM® v7 s 2 GB operačnou pamäťou. Neuveriteľný výkon je podporovaný širokou konektivitou, kde samozrejme nechýbajú porty USB, Gigabitový LAN port a predovšetkým výstup HDMI pre pripojenie monitora, čo robí z tohto fešáka ideálne multimediálne centrum.

Kľúčové vlastnosti

  • Inteligentné domáce úložisko za skvelú cenu
  • Systémy QTS a Android
  • Podpora obchodov Google Play a Qmarket
  • MyQNAPcloud pre vzdialený prístup k uloženým súborom  
  • Synchronizácia s vaším účtom Google
  • Prehrávanie médií na 4K televízor s HDMI rozhraním
  • Možnosť ovládania multimédií pomocou ovládača
  • Photo, Music a Video Station pre zdieľanie a správu súborov
  • Vysielanie médií prostredníctvom DLNA

Dva systémy, viac možností

Toto inteligentné úložisko patrí k prvým, ktoré ponúka dva systémy. Systém QTS sa stará o predovšetkým o čo najefektívnejšie prenosy dát, ich zabezpečenie a ponúka aj ďalšie bohaté funkcie. Android už zvládne prehrávať 4K videá prostredníctvom rozhrania HDMI alebo inštalovať všetky aplikácie z Google Play a mnohé ďalšie vymoženosti.

Pripojte myš, klávesnicu....

Už nebudete potrebovať PC. Skúste pripojiť klávesnicu, myš a monitor a získate tak široké možnosti spravovať či prehrávať súbory priamo uložené v zariadení. Naviac pomocou rozhrania Android môžete začať používať rôzne aplikácie od QNAP, ako napríklad Qfile, Qmanager, Qphoto, Qvideo, Qmusic, MyNAS a Kodi™.

Záleží vám aj na pohodlí? Tak to určite oceníte praktický diaľkový ovládač. Ľahko si s ním môžete médiá nielen prehrávať, ale aj rôzne pretáčať, pozastavovať a to všetko z pohodlia vášho obľúbeného kresla. Ak vezmeme do úvahy podporu prehrávania v 4K, stane sa z TAS-168 dokonalý stroj poskytujúci maximálny zážitok z domáceho kina. Uvidíte, ako ľahké pre vás bude prehrávanie obľúbených filmov, televíznych seriálov či programov uložených v zariadení.

Intuitívne ovládanie

Operačný systém QTS poskytuje prehľadné webové užívateľské rozhranie, ktoré umožní ľahko spravovať súbory. Ak bude potrebné, ľahko nainštalujete rôzne aplikácie pre ukladanie, zálohovanie a správu. QTS tiež umožňuje mať otvorených viac okien aplikácií naraz a prevádzkovať tak viac úloh súčasne, čo zvyšuje efektivitu prevádzky.

Ľahká a praktická konštrukcia

Toto úložisko ponúka nespočetné množstvo funkcií, možností a pritom je tak malé. Jeho konštrukcia v tvare veže nezaberá zbytočný priestor na stole, takže je vhodné predovšetkým do domácností alebo malých kancelárií. Nutné spomenúť veľmi tichú prevádzku, pretože je vybavené kompaktným a tichým výfukom, ktorý efektívne odvádza teplo s minimálnou hlučnosťou a prašnosťou. Navyše k inštalácii 3,5" diskov nepotrebujete žiadne nástroje. Je to jednoducho nenáročné, praktické a plne funkčné domáce úložisko, ktoré dokonale vyplní prázdnu medzierku vo vašej digitálnej výbave.

Obsah balenia:

Úložisko TAS-168
Ethernetový kábel
Napájací kábel
AC adaptér
Diaľkové ovládanie RM-IR003
Manuál

 
  • Ak NAS nedisponuje 2,5" pozíciou na uloženie 2,5" diskov, bude potrebné použiť redukčný rámček na 3,5" pozíciu.
  • V prípade, že je NAS vybavený viacerými pozíciami na disky, nie je nutné, aby boli zaplnené všetky.

Parametre a špecifikácia

Počet pozícií pre disk
1 × Hotovo!
Počet pozícií osadených diskom
0 × Hotovo!
Podporované služby
Media server (DLNA), Zdieľanie súborov (SAMBA, HFS, CIFS), FTP server, Web server, Databázový server Hotovo!
Frekvencia procesora
1,1 GHz Hotovo!
Využitie
Domáci Hotovo!

Úložisko

Počet pozícií pre disk
1 × Hotovo!
Počet pozícií osadených diskom
0 × Hotovo!

Služby

Podporované služby
Media server (DLNA), Zdieľanie súborov (SAMBA, HFS, CIFS), FTP server, Web server, Databázový server Hotovo!

Výkon

Frekvencia procesora
1,1 GHz Hotovo!

Využitie

Využitie
Domáci Hotovo!

Rozhraní

LAN
1 × Hotovo!
USB 2.0
4 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
1 × Hotovo!

Spotreba

Spotreba v Stand-by
5,03 W Hotovo!
Typická spotreba
8,96 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
125 mm Hotovo!
Výška
187,7 mm Hotovo!
Šírka
60 mm Hotovo!
Hmotnosť
0,56 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaká je doporučená maximální kapacita HDD 3,5 jednoho HDD a celkově všech.

Dobrý den , provedl jsem automatický update na verzi 4.3.2 build 20170313 , po této aktualizaci se mi ale nechce ukončit Android systém,dám ukončit - napíše se vypínám ale požadavek se neprovede a stále se točí kurzor . Zkusil jsem i celou noc a nic se nestalo.Zkusil jsem i resetovat nastavení ale bez výsledku .Podpora Qnap mi zatím na ticket nereáguje .Odvahu nahrát zpět rok starý firmware zatím nemám.NAS tedy musí být zapnutý s Android systémem nebo plně vypnut .Nemá někdo s tímto zkušenost ??Velice děkuji

Diskusia a poradňa k QNAP TAS-168
Príslušenstvo pre QNAP TAS-168 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si QNAP TAS-168. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte QNAP TAS-168. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte QNAP TAS-168. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: QNAP TAS-168.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií