AD homeoffice AD homeoffice

RADIX DTR-9900 TWIN Set-Top Box, 2x Tuner, černý (black) externí DVB-T přijímač (Digital Terrestrial

Zobraziť katalóg
RADIX DTR-9900 TWIN Set-Top Box, 2x Tuner, černý (black) externí DVB-T přijímač (Digital Terrestrial
Set-top box RADIX DTR-9900 TWIN Set-Top Box, 2x Tuner, černý (black) externí DVB-T přijímač (Digital Terrestrial) pro TV + radio, DO
Kód:  JT485c Stránky výrobcu
RADIX DTR-9900 TWIN Set-Top Box, 2x Tuner, černý (black) externí DVB-T přijímač (Digital Terrestrial Predaj skončil

RADIX DTR-9900 TWIN Set-Top Box, 2x Tuner, černý (black) externí DVB-T přijímač (Digital Terrestrial

Duální set-top box vybavený dvoma tunery pre súčasný záznam alebo sledovanie dvoch rôznych kanálov digitálneho pozemného vysielania.Každý tuner je navyše vybavený aj vlastným anténovým vstupom.Signály z oboch tunerů možno ľahko prepínať a ľahko tak možno nahrávať jeden program a sledovať iný.Okrem televíznych programov dokáže prijímať aj digitálne rádio stanice, vše v perfektnej kvalite s krištáľovo čistým obrazom aj zvukom, blížícím se DVD filmům.

Formát DVB-T predstavuje budúcnosť televízneho vysielania.Jedná sa o priame pozemné vysielanie MPEG2 video streamu so špičkovou kvalitou obrazu.Keďže všetko prebieha digitálne, kvalitu obrazu neovplyvňuje rušenie, odrazy a podobne.Navyše nie je potrebné inštalovať novú anténu, tento formát je plne kompatibilný so všetkými anténovým systémami klasickej analógovej televízie.

Box se vyznačuje velice snadným použití s přehledným OSD menu pre nastavenie všetkých parametrov.Kanály možno vyhľadávať automaticky alebo manuálne, pamäť dokáže uložiť až 1300 staníc, možno vytvoriť až 5 zoznamov obľúbených kanálov, programy jednoducho mazať a dokonca premenúvať.Box podporuje aj EPG - elektronickú príručku programov vysielanej so signálom a samozrejme aj teletext.Ovládacie menu je kompletne lokalizované do češtiny, české znaky sa zobrazujú bez problémov v teletextu a EPG.Výhodou je aj funkcia detského zámku pre zabránenie prístupu k niektorým programom alebo možnosť napájať anténny zosilňovač priamo z boxu (5V/30 mA).Vstavaný časovač umožňuje definovať až desať jednorazových alebo stálych udalostí (zapnutie, vypnutie, prepnutie programu, atd).Box sa dodáva vrátane infračerveného diaľkového ovládania pre pohodlnú voľbu všetkých funkcií.

Parametre a špecifikácie:
Audio/video kódovanie:MPEG 1/2 compatible, ISO/IEC 13818-3 Layer 1 \u0026amp; 2
Video standard:PAL, pomer strán 4:3 alebo 16:9
Spotreba:40 W v prevádzke, 10 W stand-by
Rozmery:340 x 255 x 69 mm
Hmotnosť:2,5 kg

Tuner:
2x nezávislý DVB-T tuner
Typ:DVB-T (Digital Video Broadcast Terrestrial)
Pásma:VHF 174 -230 MHz, UHF 470 - 862 MHz
Pamäť kanálov:2 x 1300 TV/FM, 5 zoznamov obľúbených programov

Vstupy/výstupy:
2x duální RF anténa, priechodná (vstup, výstup), 75 Ohmů
2x SCART
Kompozitné video výstup (CINCH)
Analógový audio výstup stereo 2x CINCH
Digitálny koaxiálny audio výstup
Digitálny optický audio výstup
Servisní RS-232 port (pro update firmwaru)

Poznámka:Pred kúpou sa informujte o dostupnosti digitálneho vysielania vo Vašej lokalite, napr//www.digitalnitelevize.sk/"> tu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RADIX DTR-9900 TWIN Set-Top Box, 2x Tuner, černý (black) externí DVB-T přijímač (Digital Terrestrial. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RADIX DTR-9900 TWIN Set-Top Box, 2x Tuner, černý (black) externí DVB-T přijímač (Digital Terrestrial. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RADIX DTR-9900 TWIN Set-Top Box, 2x Tuner, černý (black) externí DVB-T přijímač (Digital Terrestrial. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RADIX DTR-9900 TWIN Set-Top Box, 2x Tuner, černý (black) externí DVB-T přijímač (Digital Terrestrial.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií