Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Aplikace

Razer Hammerhead BT

Zobraziť katalóg
Razer Hammerhead BT
4,7 12 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 4.1, podpora aptX, s ovládaním hlasitosti, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 116 dB/mW, impedancia 32 Ohm, menič 10mm, výdrž batérie až 8h
Kód:  MR069c6h Produktové číslo:  RZ04-01930100-R3G1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Razer Hammerhead BT

Ste už unavení nie príliš kvalitnou reprodukciou, mizernou ergonómiou a káblovým obmedzením headsetu od výrobcu vášho telefónu? Potom práve pre vás pripravili inžinieri z Razer Hammerhead BT. Tieto dostupné bezdrôtové slúchadlá sa hodia k naprostej väčšine mobilných telefónov a zariadení, bežiacich na operačnom systéme iOS a Android. Základom je samozrejme využitie kvalitných a odolných komponentov, vďaka ktorým zaistíte svojim ušiam nadštandardné pohodlie a príjemne vyvážený zvuk. Veľkou prednosťou je potom až 8 hodín nepretržitého počúvania.

Kľúčové vlastnosti

  • Prenosné bezdrôtové slúchadlá
  • Moderná technológia Bluetooth 4.1
  • Kompatibilita s iOS/Android
  • Skvelý dizajn
  • Integrovaný mikrofón s ovládaním hlasitosti
  • Veľké neodymové magnety
  • Výdrž batérie až 8 hodín

Majstri sa nezaprú

Spoločnosť Razer znovu ukazuje, že to, čo robí, bezchybne vie. Medzi svoje audio periféria preto zaraďuje novinku v podobe štýlových prenosných slúchadiel. Dôstojný nástupca obľúbených štupľov bol od základu prepracovaný, aby slúchadlá poskytli maximálne hudobný zážitok za všetkých okolností. Reproduktory v slúchadlách boli navrhnuté s dôrazom na minimalizáciu strát zvuku a maximálny zvukový výstup. Takže znie neuveriteľne dobre - ako ďaleko drahšie slúchadlá.

Skvelý parťák pre prenosné zariadenia

Slúchadlá výborne izolujú od okolitého hluku. Skvele sa preto hodia pre každodenné nosenie aj používanie vo verejnej doprave. Na kábli nesmie samozrejme chýbať ani mikrofón s trojtlačidlovým ovládaním hudby/hovorov, spolupracujúci s úplnou väčšinou inteligentných telefónov a tabletov. Vnútri slúchadiel sú umiestnené extra veľké 10mm neodymové magnety. S nimi si užijete verný zvuk s prvotriednou akustikou a hlbokými basmi. 

Skvelý dizajn

Moderný dizajn slúchadiel zachováva ostré prvky herného príslušenstva a štýlu značky. Samotné telo slúchadiel je vyrobené z kvalitných materiálov a umožňuje oveľa lepšiu akustiku. Káble v plochom štýle a žiarivo zelenej farbe parádne vyzerajú a tiež vám uľahčia prenášanie s minimálnou možnosťou nepríjemného zamotania. Užite si vašich hudobných interpretov so slúchadlami, ktoré si zamilujte po pár krátkych chvíľach počúvania.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
4.1 Hotovo!
Podporované kodeky
aptX Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S ovládaním hlasitosti Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Vymeniteľné štuple Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
116 dB/mW Hotovo!
Veľkost meniča
10 mm Hotovo!
Impedancia
32 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Na kábli Hotovo!
Frekvencia od
300 Hz Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
8 h Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
28 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chci se zeptat je možné propojit sluchátka i k pc nebo jsou pouze k mobilním zařízením? Děkuji předem

Dobrý den, potřebuji vyreklamovat sluchátka Razer, daňový doklad 2172059434 (zboží kupoval někdo jiný), zakoupené 8.6.2017. Sluchátka nyní nefungují, nefunguje tlačítko on/of, dle informace, kterou mám. Prosím o informaci kam se mohu obrátit. Reklamační číslo zatím nemáme, pod daňovým dokladem, sériovým číslem ani kódem výrobku, v sekci reklamace, vyhledávač nic nenašel. Předem děkuji za kontakt.

Sluchátka nejdú spárovať s mobilmi Lenovo K6 (mám 2) Ale ak Samsung Galaxy S4 mini idú.

Dobrý den, měl bych otázku.. Jaká je reálná výdrž těch sluchátek? Předem děkuji za odpověď

Dobrý den, mohu se zeptat, co znamená "odnímatelný kabel" v popisu produktu? Předem děkuji.

Chci se zeptat ohledně těchto sluchátek, zda-li půjdou spárovat přes bluetooth i s iOS (iPhonem), jelikož například s bluetooth reproduktory mívám potíže. Díky za odpověď.

Tady je psáno na objednávku do 4 prac. dnů ale mě píše že je to očekáváno 30. 7. ? to nejsou 4 prac dny

Diskusia a poradňa k Razer Hammerhead BT
Príslušenstvo pre Razer Hammerhead BT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Hammerhead BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Hammerhead BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Hammerhead BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer Hammerhead BT.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií