Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Doprava a instalace TV zdarma

Razer Leviathan Mini

Zobraziť katalóg
Razer Leviathan Mini
5 1 hodnotení
Bluetooth reproduktor - frekvenčný rozsah 20KHz-20kHz, Impedancia 4ohm, celkový výkon 24W (12W x 2), Bluetooth 4.0, výdrž batérie až 10 hodín, dosah až 10m
Kód:  MR072ds6d Produktové číslo:  RZ05-01570100-R3G1

Razer Leviathan Mini

Americký výrobca herného príslušenstva prichádza na trh s kompaktným reproduktorom, ktorý sa ľahko zmestí na stôl k počítaču, rovnako tak bude pasovať k hernej konzole v obývacej izbe alebo si ho môžete vziať na cesty so sebou. Malé rozmery reproduktora umožnia jeho jednoduché premiestnenie za každej situácie. Špičková technológia a vynikajúce zvukové ovládače poskytujú bohaté audio zážitky v hrách, ale aj pri počúvaní hudby alebo sledovaní vášho obľúbeného filmu.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtové pripojenie
  • Prevádzka na jedno nabitie až 10 hodín
  • Kompaktné rozmery
  • Zabudovaný mikrofón
  • Perfektný zvuk

Ako na doma, tak aj na cesty

S reproduktorom Razer Leviathan mini si vychutnáte plný rozsah bohatého zvuku s celkovým výkonom 24 W. Môžete ho používať ako doma k rôznym druhom zariadení, tak aj na cestách do prírody a za zábavou. Disponuje totiž 2600 mAh Li-ion batériou, ktorá mu zaistí aj 10 hodín prevádzky. Vďaka jeho kompaktným rozmerom a praktickej taštičke, ktorú dostanete v balení, si ho môžete vziať vždy so sebou a užívať si jeho dokonalý zvuk.

Výhodou je tiež možnosť prepojenia dvoch zariadení, vďaka čomu vznikne úplne perfektný stereo zvuk.

Reproduktor a hands free v jednom

V tomto dokonalom reproduktore je zabudovaný aj veľmi kvalitný mikrofón. Ten disponuje technológiou Clear Voice Capture, ktorá mu zaistí výborný prenos zvuku medzi reproduktorom a vašim mobilným telefónom. Môžete ho teda používať i ku konferenčným hovorom.

Bezdrôtové pripojenie pomocou Bluetooth s aptX® a NFC

Razer Levithan mini je vybavený technológiou Bluetooth pre pohodlné pripojenie reproduktora k podporovaným zariadeniam bez použitia káblov. Oceňovaná technológia aptX® navyše dokáže zvuk prenášať v tak vysokej kvalite, že nerozoznáte rozdiel oproti prenosu zvuku pomocou káblov do vzdialenosti až 10 m. Reproduktor si pamätá už raz spárované zariadenie, ktorého pripojenie je potom otázkou len jedného kliknutia. Ako bonus je k dispozícii technológia NFC pre bezkontaktné spárovanie s mobilným telefónom, tabletom alebo notebookom.

 

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, NFC Hotovo!
Kapacita batérie
2 600 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
10 h Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
Samostatný reproduktor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, NFC Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
2 600 mAh Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
10 h Hotovo!

Určenie

Určenie
K mobilu Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dalo by sa prosim vás vyskusať si produkt v showroome( Bratislava) Rád by som si to chcel porovnat s JBl charge 3 a jedno z toho by som neskor aj zobral. Vopred vďaka

Diskusia a poradňa k Razer Leviathan Mini
Príslušenstvo pre Razer Leviathan Mini Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Leviathan Mini. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Leviathan Mini. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Leviathan Mini. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer Leviathan Mini.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií