Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Rapture

Razer Stream Controller X

Zobraziť katalóg
Razer Stream Controller X
5 1 hodnotení
Ovládač – s Razer Stream Controller X prichádza kreativita ľahko; spravujte svoje streamovanie a tvorbu obsahu bez problémov prostredníctvom jedného praktického zariadenia, ktoré ovláda všetky vaše aplikácie a nástroje; zefektívnite svoj pracovný postup, aby ste sa mohli sústrediť na to, na čom najviac záleží – na zapojení fanúšikov a zvýšení počtu fanúšikov; vytvárajte praktické skratky pre streamovanie, úpravy videa, hudobnú produkciu a ďalšie. Ovládajte svoje aplikácie, svetlá, zvuk a ďalšie pomocou niekoľkých jednoduchých kliknutí a užívajte si jednoduchú vizuálnu navigáciu s prispôsobiteľnými ikonami. Spustite svoj stream stlačením tlačidla; pomocou makier s viacerými odkazmi môžete vytvoriť dokonalú skratku prepojením ľubovoľného počtu akcií s jedným tlačidlom a ich spúšťaním po sebe alebo súčasne.
Kód:  MR095b3 Produktové číslo:  RZ20-04790100-R3M1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Razer Stream Controller X Predaj skončil

Razer Stream Controller X

Chystáte sa začať svoju streamerskú kariéru alebo tvoriť obsah? K obom činnostiam sa skvele hodí Stream Controller X od spoločnosti Razer. Ten dokáže efektívne ovládať všetky vaše aplikácie a nástroje. Ide o skvelý nástroj na zefektívnenie práce, aby ste sa mohli plne sústrediť na prísun nových fanúšikov. 15 ľahko dostupných tlačidiel bez problémov pojme praktické skratky pre streamovanie, úpravy videa, hudobnú produkciu a ďalšie… Jednoduchým kliknutím tak ovládnete efektívne aplikácie, svetlá či zvuky a užijete si intuitívnu navigáciu s prispôsobiteľnými ikonami, rovnako ako spustíte svoj stream. Rôznorodé makrá sa potom postarajú o akúkoľvek skratku prepojením ľubovoľného počtu akcií s jedným tlačidlom a ich spúšťaním po sebe alebo súčasne.  

Kľúčové vlastnosti ovládača Razer Stream Controller X

  • 15 tlačidiel na praktické skratky pre streamovanie, úpravy videa, hudobnú produkciu a ďalšie…
  • Podpora rôznorodých makier a ich spustenie jedným tlačidlom
  • Dynamický režim automaticky prepína profily na základe zistenej aplikácie
  • Ovládač Razer Stream Controller X využíva softvér Loupedeck
  • V balení stojan na naklonenie v uhle 50 stupňov

Efektívny multitasking a vyladený softvér

Môžete usporiadať a uložiť nepreberný počet akcií a použiť ich v rámci jedného tlačidla. Môžete vytvoriť vlastné profily pre rôznorodé úlohy. K dispozícii máte aj dynamický režim, ktorý automaticky prepína profily na základe zistenej aplikácie. Razer Stream Controller X podporuje vyladený softvér Loupedeck prostredníctvom ktorého máte k dispozícii pripravené profily pre streamovanie a tvorbu obsahu. Dostupné sú pluginy pre najpopulárnejšie nástroje, napríklad Twitch, OBS Studio, Spotify, ovládanie Razer Key Light, ovládanie Razer Audio Mixer či Voicemod.  

Špecifikácia:

Systémové požiadavky: macOS X 10.14 (a novší)
Windows 10 (a novšie)
Softvér Loupedeck

Rozhranie: 15 membránových tlačidiel
2-metrový kábel USB-A na USB-C

Uhol obrazovky: 8 stupňov (iba Stream Controller X)
50 stupňov (vrátane stojana)

Prevedenie: Rozmer: 111 × 80,7 × 30 mm
Hmotnosť: 146 g (len Stream Controller X, uhlový stojan je 177 g) <

Obsah balenia: Razer Stream Controller X
2-metrový kábel USB-A na USB-C
Odnímateľný stojan


Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB-C Hotovo!
Počet tlačidiel
15× Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB-C Hotovo!

Tlačidlá myši

Počet tlačidiel
15× Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Poznámka:
» Všetky USB-C myši

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Stream Controller X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Stream Controller X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Stream Controller X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer Stream Controller X.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií