Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Razer Thresher Ultimate for PS4

Zobraziť katalóg
Razer Thresher Ultimate for PS4
Herné slúchadlá okolo uší, s vysúvacím mikrofónom, kompatibilné s PC a PlayStation 4, impedancia 32 Ohm, rozsah 12 Hz–28000 Hz, citlivosť 118 dB/mW, menič 50 mm, pripojenie: Bluetooth s donglom, priestorový zvuk (7.1), ovládanie hlasitosti, uzatvorená konštrukcia, výdrž batérie až 14 h,
Kód:  MR069je01 Produktové číslo:  RZ04-01590100-R3G1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Razer Thresher Ultimate for PS4


Úplná bezdrôtová sloboda

Herné slúchadlá Razer Thresher Ultimate for PS4 vás dokonale vtiahnu do herného sveta, kde budete počuť každý zvukový detail aj najmenší pohyb svojho nepriateľa. Vďaka bezdrôtovej 2,4 GHz technológii s dosahom 12 metrov získate úplnú slobodu a priestorový zvuk 7.1 vytvorí neopakovateľnú zvukovú atmosféru, ktorá vás úplne pohltí.


Bezdrôtové počúvanie s nulovým oneskorením

Razer Thresher Ultimate for PS4 sú vybavené 50 mm neodymovými meničmi, ktoré ponúknu vysokokvalitný a silný zvuk s minimálnym šumom. Slúchadlá sú vďaka funkcii plug-and-play pripravené ihneď na použitie a ultrakompaktný bezdrôtový USB adaptér zaistí výbornú ergonómiu. Pre zvýšenie dosahu na 12 metrov je možné použiť predlžovací dok.


Precízny 7.1 kanálový zvuk

Vylepšený Razer Surround Engine poskytuje pohlcujúci 7.1 kanálový virtuálny priestorový zvuk, ktorý v spojení s 50 mm magnetmi dokonale oživí bojisko okolo vás. Vďaka precíznej pozičnej kalibračnej funkcii presne určíte svojich nepriateľov, takže ich môžete zneškodniť skôr, než na vás zaútočia.



7 dní bezdrôtovej zábavy

Či už streamujete videá, sledujete filmy alebo organizujete herný maratón, Razer Thresher Ultimate for PS4 vám poskytnú impozantnú výdrž 7 dní bezdrôtového hrania alebo 14 hodín používania bez prerušenia na jedno nabitie. Už sa nemusíte obávať, že počas hrania dôjde k vybitiu batérie a môžete sa tak plne sústrediť na svoje misie.


Mikrofón s krištáľovo čistou reprodukciou

Slúchadlá ukrývajú v ľavom meniči univerzálny jednosmerný mikrofón, ktorý podľa potreby ľahko vysuniete a prispôsobíte presne svojim potrebám. Mikrofón je vybavený optimalizovaným algoritmom pre prirodzene znejúcu a krištáľovo čistú reprodukciu hlasu.


Ľahko dostupné ovládacie prvky

Pre rýchle akcie sú slúchadlá vybavené intuitívnymi ovládacími prvkami, ktoré sú umiestnené na spodnej strane oboch meničov. Ľahko nastavíte mikrofón, úrovne hlasitosti a stlmenia zvuku bez toho, aby ste museli zdĺhavo zápoliť s ovládacími prvkami na obrazovke. S funkciou Chroma lighting navyše nastavíte svetelné efekty pomocou 16,8 miliónov odtieňov farieb.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Platforma
PC, PlayStation 4 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
PC, PlayStation 4 Hotovo!
Poznámka:
» Všetky slúchadlá na PS4

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je možné sluchátka použít i pro PC? Zarazilo mě, že jsou jenom pro PS4, děkuji za odpověď.

Zdravim, naklko 2 predchadzajuce otazky sa pytaju na rovnaku vec ale dostali dost rozdielnu odpoved chcel by som jednoznacne vediet ci sa daju alebo nie tieto sluchadla pripojit k PC. V oboch pripadoch ci PC ma alebo nema bluetooth. Prípadne pomocou niecoho podobneho ako je: https://www.alza.sk/connect-it-bt403-d2817619.htm?o=21 Ďakujem

Dobrý den, jsou použitelné i k PC nebo jsou určené jen pro PS4. Děkuji

Tieto slúchadlá pripojím aj k PC alebo TV

Diskusia a poradňa k Razer Thresher Ultimate for PS4
Príslušenstvo pre Razer Thresher Ultimate for PS4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Razer Thresher Ultimate for PS4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Razer Thresher Ultimate for PS4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Razer Thresher Ultimate for PS4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Razer Thresher Ultimate for PS4.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií