Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaPlus+ kancelář Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Rocketbook Wave

Zobraziť katalóg
Rocketbook Wave
Poznámkový blok – prvý znovu použiteľný šikovný blok z budúcnosti, pri používaní pier či fixiek Pilot FriXion možno všetky stránky zmazať vložením do mikrovlnnej rúry
Kód:  RCK001e Produktové číslo:  15/STA

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rocketbook Wave

Rocketbook Wave predstavuje revolučný šikovný blok, ktorý na prvý pohľad vyzerá ako klasický poznámkový blok, ale vie toho oveľa viac. Je totiž zmazateľný a znovu použiteľný, a to až päťkrát. S pomocou používania špeciálneho pera Pilot FriXion je možné jeho obsah veľmi jednoducho vymazať vložením do mikrovlnnej rúry. Vďaka tomu ho môžete používať znovu a znovu. Blok Rocketbook obsahuje celkom 80 stránok z jemného papiera a je opatrený krúžkovou väzbou. Poznámkový blok Rocketbook Wave môžete opakovane naplniť obsahom, čím šetríte nielen životné prostredie, ale aj svoju peňaženku.

Kľúčové vlastnosti poznámkového bloku Rocketbook Wave

  • Šikovný poznámkový blok Rocketbook
  • Až päťkrát znovu použiteľný
  • Pri používaní pera Pilot FriXion obsah zmazateľný vložením do mikrovlnnej rúry s otáčavým tanierom
  • Poznámky je možné nahrať do cloudových služieb
  • Blok Rocketbook obsahuje 80 stránok z jemného papiera
  • Rocketbook Wave je opatrený krúžkovou väzbou
  • Farebné vyhotovenie: modré

Obsah prenositeľný do cloudových služieb

Obsah, ktorý napíšete do Rocketbook Wave pomocou pera Pilot FriXion, nielen že môžete ľahko zmazať vložením do mikrovlnnej rúry, ale môžete ho tiež nahrať v digitálnom formáte do cloudových služieb, ako je napríklad One note, Evernote či Google Drive. K tomu vám okrem zápisníka stačí mobilná aplikácia, ktorú stiahnete do svojho inteligentného telefónu s iOS alebo operačným systémom Android. Rocketbook Wave je skutočne revolučným a šikovným poznámkovým blokom.

Rozmery:
24 × 21,5 cm


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rocketbook Wave Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROCKETBOOK Wave .
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií