Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Rollei Go!

Zobraziť katalóg
Rollei Go!
5 2 hodnotení
Stabilizátor – elektronický, pre mobilné telefóny do 6,5", otáčanie 360°, náklon 165°, bezdrôtové nabíjanie telefónu, Android či iOS, USB, batéria 2200mAh
Kód:  ROLL100c Produktové číslo:  22721 Stránky výrobcu

Rollei Go!


Rollei Go! – šikovný pomocník pri natáčaní videí a robení snímok

Natáčate videá svojím inteligentným telefónom? Chcete kvalitu svojich videí posunúť na novú úroveň? Tak práve pre vás je Rollei Go! ako stvorený! Ide o motorizovaný elektronický stabilizátor, ktorý je používateľsky jednoduchý, ale napriek tomu vám veľmi vylepší kvalitu vašich záberov. Roztrasené video sa pre vás stane minulosťou.



 


 


 


 


 


 
Rollei Go!

PowerBank

Gimbal Rollei GO! disponuje batériou s kapacitou 2 200 mAh, s ktorou môžete dokonca dobíjať aj svoj mobilný telefón, a to pomocou USB konektora, alebo bezdrôtovo.

Rollei Go!

Tripod

Súčasťou balenia Rollei GO! je aj praktický statív, ktorý využijete prevažne pri statických záberoch alebo timelapse.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Puzdro

Puzdro, ktoré je súčasťou balenia, ponúkne pomoc pri prenášaní Rollei GO! a uchráni ho pred prípadným mechanickým poškodením.


Stabilné videá za každej situácie

Vzhľadom na skladnosť a rýchlosť sprevádzkovania si môžete brať Rollei Go! všade so sebou. Pri outdoorových aktivitách, pri točení záberov s architektonickými pamiatkami, keď natáčate nové video na vaše sociálne siete alebo kdekoľvek vás napadne, tam všade Rollei Go! obstojí



 


 


 


 


 


 


Rollei Go! je jednoduchý, ale s množstvom funkcií

Ovládanie stabilizátora Rollei Go! je veľmi intuitívne. Teoreticky si vystačíte s jedným tlačidlom pre zahájenie a zastavenie nahrávania. Ovšem pre tých, ktorí chcú mať svoje nahrávanie plne pod kontrolou, Rollei Go! ponúka individuálne nastavenie všetkých dôležitých parametrov – ISO, uzávierku, rozlíšenie, framerate a veľa ďalšieho cez pridruženú aplikáciu. Mobilný telefón ku stabilizátoru jednoducho pripojíte pomocou technológie Bluetooth, ktorá sa postará aj o bezdrôtové dobíjanie. Pre Rollei Go! tiež vychádza nový firmvér (systém riadiaci stabilizátor), ktorý prináša časom stále viac vylepšení a nových funkcií. Potom, čo vám dôjde batéria, ktorá má plne dostačujúcu kapacitu, stačí Rollei Go! znovu nabiť pomocou Micro USB kábla. Jeden Micro USB kábel je tiež súčasťou balenia.



 


 


 


 


 
Rollei Go!

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Bezdrôtové nabíjanie

Ak váš mobilný telefón podporuje bezdrôtové nabíjanie, tak s Rollei GO! mu môžete dobiť šťavu aj bezdrôtovo. Vďaka 2 200 mAh batérii to nebude žiadny problém.

Rollei Go!

Až 12 hodín na batériu

Máte v obľube cestovanie a takisto zaobstarávate hromadu pekných záberov? V tom prípade bude Rollei GO! váš optimálny parťák. Výdrž až 12 hodín na jedno nabitie z neho robí ideálneho spoločníka na cesty.

Rollei Go!

Timelapse

Pomocou aplikácie Rollei GO! môžete nahrávať v dvoch time-lapse režimoch. Prvý režim je klasický statický. V tom druhom možno zapnúť aj pohyb (Motion Timelapse), s ktorým môžete získať unikátne a dychberúce časozberné zábery.

Rollei Go!

Portrétny mód

Ak je potrebné vytvoriť skvelo vyzerajúcu portrétovú fotografiu? S Rollei GO! to nebude žiadny problém. Vaše príspevky na sociálne siete budú vždy perfektné!

Rollei Go!

Jednoduché ovládanie

Ergonomické koliesko gimbalu Rollei GO! maximálne napomáha pri práci so zoomom a s nastavením obrazu tak, aby vám absolútne vyhovoval.

Rollei Go!

360o rotácia po celej ose

Získejte na svojich dobrodružstvách unikátne 360o zábery po celej ose. Inception režim vám všetko dokáže zdokumentovať v celej svojej kráse.

Hlavné prednosti stabilizátora Rollei Go!

  • Jednoduché ovládanie robí z Rollei Go! stabilizátor vhodný pre každého
  • Veľa špeciálnych režimov nahrávania
  • Aplikácia pre Android a iOS
  • Rollei Go! je chránený odolným puzdrom
  • Ponúka bezdrôtové nabíjanie smartfónu
  • Batéria Rollei Go! vydrží až 10 hodín

Aplikácia Rollei GO!

Aby ste mohli pohodlne využívať všetky funkcie gimbalu Rollei GO !, je odporúčané nainštalovať si bezplatnú aplikáciu, ktorá je dostupná pre iOS aj Android.


Poznámka:
» Všetky držiaky na kameru

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tento výrobok je identický ako MOZA Mini-Mi (https://www.alza.sk/moza-mini-mi-d5652095.htm) akurát lacnejší. Avšak MOZA genie appka je lepšia (funkcie a nastavenia navyše) a hlavne bez problémov funguje, na rozdiel od appky pre Rollei Go, čo je čistá tragédia (Huawei P30 Pro s Androidom 10). Keby som to nerozbehal pod MOZA appkou, tak idem Rollei Go! vrátiť.

Dobrý den gimbal nelze stabilizovat stále se jen točí rozbil mi ochranné sklo telefonu. Ani po instalaci aplikace a připojení k telefonu nelze stabilizovat. Děkuji a zdravím.

je možné k tomuto stabilizátoru připevnit nějaké Rollei světlo?

Dobrý den, chtěla bych ke stabilizátoru přidělat mikrofon, například: https://www.alza.cz/rode-videomicro-d3992282.htm nebo https://www.alza.cz/rollei-hearme-mini-d5654408.htm?o=1 ale nevím zda je tam možnost nebo místo? Děkuji předem za odpověď nebo nápad jak to vyřešit.

Český návod, ze zákona, samozřejmě chybí. Ale nezoufejte, najdete ho zde! Odkaz do neznáma

Podporuje tenhle stroj sledování obličeje nebo předmětu?

Je vhodný o pro iPhone 11

Dobrý den, kde je možné sehnat krátké kabely, cca 20 - 30 cm, pro dobíjení mobilu z USB na rameni stabilizátoru? Je přeci nesmysl to propojovat metrovými a delšími kabely co jsou v nabídce, stabilizátor se musí volně pohybovat, ne aby tam byly namotané dlouhé kabely ... Kabely USB/M na USB mikro,

Dobrý den,gimbal mám téměř 1rok a nyní po zapnutí se roztočí.Vyvážený je ok.Obdobný dotaz měl jiný tazatel 1.11.2019. Děkuji za radu

Dobrý deň. Ako mám gimbal nakalibrovat nijako mi to nejde už som z toho zúfalý. Ďakujem.

12
Diskusia a poradňa k Rollei Go!
Príslušenstvo pre Rollei Go! Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rollei Go!.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií