AD elektro AD elektro

RSX – modré

Zobraziť katalóg
RSX – modré
Elektrické auto pre deti vhodné pre dievčatá aj chlapcov, nosnosť do 55kg, rozmery auta: 130cm×94cm×83cm, hmotnosť auta: 38kg, maximálna rýchlosť: 7km/h, dĺžka jazdy na jedno nabitie: 3h, celkový výkon motorov: 180W, potrebné dokúpiť 2ks batérií typu AAA, vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAjd0006 Produktové číslo:  8586019940015

RSX – modré

Splnený sen každého malého chlapca! Modrá štvorkolka RSX je dokonalou zmenšeninou skutočného auta s úplne reálnymi funkciami a skvelými detailmi, vďaka ktorým si malí motoristi užijú jazdu ako nikdy predtým. Dve sedačky s bezpečnostnými pásmi už čakajú na malých pasažierov. Tým stačí zošliapnuť pedál a autíčko sa vďaka elektronickému riadeniu plynulo rozbehne. Štyri motory sa starajú o pohon všetkých kolies a ponúkajú hneď tri rýchlosti vpred a jednu vzad. Rodičia môžu rýchlosti jazdy kontrolovať aj na diaľku pomocou diaľkového ovládania. Mäkké EVA kolesá a odpružené nápravy sa postarajú o hladkú a tichú jazdu. Spestrenie prináša potrebný zabudovaný reproduktor k prenášaniu hudby pomocou bluetoothu.

Kľúčové vlastnosti modrej elektrickej štvorkolky RSX

  • Úžasné elektrické auto pre deti vyzerá ako naozajstné
  • V atraktívnej modrej farbe
  • Otváracie dvere a svietiace svetla
  • RSX poháňa štyri 45 W motory
  • Auto ide rýchlosťou 3 – 7 km/h a ponúka 3 rýchlosti vpred a 1 vzad
  • Rýchlosť auta možno kontrolovať pomocou diaľkového ovládania alebo kompletne zastaviť pomocou núdzovej brzdy
  • Mäkké polymérové EVA kolesá a odpružené nápravy zaisťujú hladkú a tichú jazdu
  • Dve čalúnené sedačky s bezpečnostnými pásmi
  • Skvelá výbava v podobe audio jednotky, bluetooth reproduktora či FM rádia
  • Nabíjací adaptér je súčasťou balenia
  • Ideálne pre deti 3 – 8 rokov

Modré RSX v plnej výbave

To, že ide o elektrické autíčko pre deti, ešte neznamená, že nebude perfektne vybavené. Deti sa môžu tešiť na otváracie dvere aj funkčné svetla, takže si budú pripadať ako v skutočnom aute. Tým ale zábava ani zďaleka nekončí! Štvorkolka RSX prináša veľa zábavy vďaka audio jednotke s muzikou a pesničkami, FM rádiom či bluetooth reproduktorom. Stačí tak len prepojiť váš inteligentný telefón či tablet s autom a môžete deťom púšťať ich obľúbené pesničky.

Nabi a choď!

Prevádzka a údržba modrej elektrickej štvorkolky pre deti RSX je veľmi jednoduchá. Autíčko stačí nabiť a, z času na čas, očistiť od prípadných nečistôt. Štyri 12 V motory s výkonom 45 W nabijete pohodlne pomocou priloženého adaptéra počas 5 – 8 hodín. Rýchlosťou 3 – 7 km/h potom auto bude jazdiť približne 2 – 3 hodiny.

Hmotnosť:
38 kg

Nosnosť:
55 kg

V případě poruchy Vašeho výrobku Beneo nebo pokud máte dotazy k výrobku Beneo, vždy nejprve kontaktujte servisní centrum emailem nebo telefonicky na níže uvedeném čísle. Na tomto telefonním čísle Vám operátoři společnosti Beneo poradí, jak vyřídit reklamaci, popřípadě poradí vše ohledně výrobku Beneo.

Do předmětu emailu napište "REKLAMACE ALZA" a číslo vaší objednávky
[email protected]


Telefon (uveďte, že jste zákazník Alza.cz/Alza.sk a číslo Vaší objednávky)

Česká republika: +421 917 748 752
Slovensko:        +421 917 748 752

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den Muzete prosim zminit rozdil mezi starsim a novejsim modelem? Popis je temer copy-paste a pritom se urcite od sebe lisi. U starsiho modelu pisete nosnost 55kg, ale u noveho 35. Kde je pravda? Starsi model nema oteviratelne dvere jak popisujete, nema totiz zadne. Jak je to s pasem? Jsou u starsiho modelu dva samostatne pasy pres rameno oproti novemu, kde je jen jeden pas pres bricho pro obe sedacky? Jaky je tedy rozdil mezi temito dvema modely? Z Vaseho popisu se nelze rozhodnout pro jeden nebo druhy. Diky za brzkou reakci @Alza. Novejsi model: https://www.alza.cz/hracky/new-rsx-cervene-d5356699.htm

Dobrý den, v popisu píšete o možnosti otevírání dveří...Vy tam nějaké opravdu vidíte???

Dobrý den zakoupil jsem toto auto a píšete že je nosnost 55kg,ale výrobce uvádí 35kg!!!kde je pravda?

Diskusia a poradňa k RSX – modré
Príslušenstvo pre RSX – modré
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RSX modré. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: RSX - kék.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií