AP+ slevy v app MS hokej

SAE Transport

Zobraziť katalóg
SAE Transport
Dron doba letu až 30min, odolnosť proti dažďu, Gimbal 3 Axis držiak na kameru vrátane ovládania, súprava prenosu obrazu, kamera Helicam HD (GoPro), GPS, dolet až 3000 metrov od ovládača
Kód:  CVI815 Produktové číslo:  SAEtransport

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SAE Transport

Odolný pracant

Multikoptéra zo série SAE Transport je stroj s naozaj vynikajúcim pomerom ceny a výkonu. Doba letu až 30 minút na jedno nabitie, jedinečná odolnosť proti dažďu, mrazu a snehu, vstavaný GPS prijímač a kamera Helicam HD, to sú hlavné prednosti tohto výborného stroja.

Kľúčové vlastnosti

  • Odolnosť proti dažďu, mrazu a snehu
  • Vstavaný GPS prijímač
  • Dosah ovládača až 3 km
  • 3 osý diaľkovo ovládaný držiak kamery
  • Akčná kamera Helicam HD

Múdra multikoptéra

Prepracovaný systém riadenia s vstavaným GPS modulom ponúka skvelé funkcie ako je automatická stabilizácia polohy, fixácia zvolenej výšky alebo automatický návrat do východiskovej pozície. Špeciálne diaľkové ovládanie umožňuje prenos živého obrazu z kamery pripevnené k stroju, na displej umiestnený priamo na diaľkovom ovládaní. Preto vždy budete vedieť, kam stroj mieri a ovládanie bude veľmi jednoduché.

Vynikajúci dosah za každého počasia

Stroj môžete ovládať až na úctyhodnú vzdialenosť 3000 metrov. V prípade, že by došlo k strate spojenia medzi strojom a diaľkovým ovládaním, sa vďaka vstavanému GPS modulu stroj sám vráti na štartové miesto. Odolná konštrukcia stroja umožňuje spoľahlivé využitie v daždi, mraze alebo snehu. GPS modul tiež umožňuje automatický prelet preddefinovaných bodov.

Povinnosti, ktoré musia byť dodržané pri obsluhe dronov, nájdete tu.

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia
Batéria do drona, Batéria do ovládača Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Batéria do drona, Batéria do ovládača Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SAE Transport Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAE Transport. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SAE Transport. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SAE Transport. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SAE Transport.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií