Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Samsung E1200R Black

Zobraziť katalóg
Samsung E1200R Black
4,6 174 hodnotení
Mobilný telefón
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  RS005g1a Produktové číslo:  GT-E1200ZKRETL Stránky výrobcu

Samsung E1200R Black


Pohodlné a snadné používání

Pohodlné a jednoduché používanie

Nová gumová klávesnica s ochranou proti prachu je navrhnutá pre maximálnu použiteľnosť a zároveň ponúka povrch odolný voči prachu, vďaka ktorému je telefón stále ako nový. Špičkové 5-smerové navigačné tlačidlo v sebe integruje všetky obľúbené funkcie telefónu na jednom, pohodlne dostupnom mieste, takže telefón sa ľahko ovláda a používa. Budete nadšení z toho, aké ľahké je získanie prístupu k dôležitým funkciám vrátane histórie hovorov a telefónneho zoznamu - stačí stlačiť jedno tlačidlo a ste tam.


Pohodlné sledovanie obsahu

Vychutnávajte si plnohodnotný displej s čistými a živými farbami, na rozdiel od fádnych čiernobielych displejov, ktoré ponúkajú základné modely telefónov. Už sa nemusíte vzdávať svojich zážitkov pri sledovaní obsahu, keď si chcete užívať displej s veľkorysou veľkosťou, ktorý je čitateľnejší, ostrejší a zobrazuje plné spektrum živých farieb. Vo vylepšenom užívateľskom rozhraní s lepším rozložením sa budete ľahšie orientovať a umožní vám plynule prechádzať z jednej obrazovky na druhú.

Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.

Sledování obsahu

Vyzvánění ve formátu MP3

Zvonenie vo formáte MP3

Tento telefón umožňuje používať zvonenia vo formáte MP3, vďaka čomu si upozornenie na prichádzajúce hovory a správy môžete vychutnávať v plnohodnotných a príjemne znejúcich tónoch.


Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung E1200R Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung E1200R Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung E1200R Black.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií