Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung HW-A430

Zobraziť katalóg
Samsung HW-A430
4,8 4 hodnotení
SoundBar s výkonom 270W, aktívny bezdrôtový subwoofer, optické digi audio (1× vstup, 1× výstup), Bluetooth, Multiroom, USB, ARC, Prehrávanie USB flash, Dolby Surround, Dolby Digital, diaľkový ovládač
Kód:  WR6200 Produktové číslo:  HW-A430/EN Stránky výrobcu

Samsung HW-A430

SoundBar Samsung zvládne skvele pozdvihnúť úroveň zvuku vášho televízora, až vďaka jeho prítomnosti si doma urobíte správne kino. Jasne k nemu patrí elegantný a výnimočný dizajn. Samsung HW-A430 je aktívny reproduktor. Na prehranie mohutných basov je k soundbaru pridaný subwoofer aktívneho typu. Celá zostava Samsung dosahuje celkový výkon 270 W. Určite si zamilujete vytváraný priestorový zvuk, tento SoundBar sprostredkuje formát Dolby Surround a Dolby Digital. Na prepojenie so zdrojom zvuku je pripravené digitálne optické pripojenie. Bluetooth technológia zaistí rýchle a pohodlné spojenie s ďalšou elektronikou. Subwoofer bez problému pripojíte aj bezdrôtovo, nájsť mu vhodné miesto teda nemôže byť jednoduchšie.

Zaujímavé prednosti soundbaru Samsung HW-A430

  • Dokáže prehrať priestorový zvuk Dolby Surround a Dolby Digital
  • Disponuje reproduktormi, ktoré sú širokopásmové
  • Samsung HW-A430 dokáže bez problémov vyvinúť výkon až 270 W
  • Vďaka aktívnemu subwooferu zaistí hlbšie basy
  • Potešia vás tiež praktické funkcie ako ARC a Prehrávanie USB flash
  • Je vybavený diaľkovým ovládaním
  • Samsung HW-A430 zapadne medzi zariadenia multiroom systémov
  • Nechýba ani funkcia bezdrôtového pripojenia vďaka Bluetooth
  • Veľkosť soundbaru Samsung: 86 × 7,4 × 5,4 cm
  • Subwoofer meria 34 × 27 × 18 cm

Praktické funkcie a konektory soundbaru Samsung

Soundbar neslúži len na poskytnutie lepšieho zvuku pri filmoch, ponúka aj USB konektor, vďaka tomu je možné prehrať hudbu z externých úložísk. Samsung HW-A430 je vhodný k multiroom systémom, ktoré zvuk prenesú do celého domu. Nedoceniteľná je prítomnosť ARC, tzv. spätného audiokanálu, prepojenie s televízorom tak zaistí jediný HDMI kábel. O pohodlné ovládanie sa stará pribalený diaľkový ovládač.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Typ pripojenia
Digitálne optické Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, Multiroom Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, Multiroom Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
270 W Hotovo!
Počet pásem
Širokopásmové Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
86 cm Hotovo!
Hĺbka
7,4 cm Hotovo!
Výška
5,4 cm Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
34 cm Hotovo!
Hĺbka
27 cm Hotovo!
Výška
18 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
5,8 kg Hotovo!

Vstupy

Optické digitálne audio
1 × Hotovo!

Výstupy

Optické digitálne audio
1 × Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky multiroom systémy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám dotaz spáruji si k repro notebook přes BT vše normálně funguje. ale po čase se nejde ke spárovanému zařízení připojit. Zkoušel jsem i režim BT nebo BT nastavit znovu na párování. Musím vytáhnout repro ze sítě a opět spárovat a pak to opět chvíli funguje. To samé mi to dělá u telefonu. Napíše to nepovedlo se. Zkontrolujte že je zařízení BT stále zjistitelné, a pak to zkuste znovu. Předem děkuji za odpověd

je možné pripojiť soundbar k PC?

Dobrý den lze tyto dva soundbary připojit naráz k jednomu zdroji signálu např. telefonu aby hrály současně?

Evidentně první soundbar, který se vejde do kapsy: Rozměry soundbaru Samsung: 8,6 × 7,4 × 5,4 cm

Zdravím, předpokládám že reproduktor není široký 8,6cm. Tam asi patří 86 cm?

dobry den, v popise mate uvedene ze soundbar je mozne pripojit pomocou HDMI a nasledne je mozne vyuzivat funkciu HDMI ARC. Na stranke vyrobcu je uvedene, ze soundbar neobsahuje HDMI port. Ako to teda je?

Opravte si, prosím, ve specifikaci rozměry subwooferu. Máte prohozenou výšku se šířkou. U takové značky, jako je Samsung by se takové chyby neměly stávat.

Diskusia a poradňa k Samsung HW-A430
Príslušenstvo pre Samsung HW-A430 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-A430. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-A430. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-A430. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung HW-A430.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií