PET AD homeoffice

Samsung HW-B450

Zobraziť katalóg
Samsung HW-B450
4,0 20 hodnotení
SoundBar – 2.1, s výkonom 300 W, aktívny bezdrôtový subwoofer, optické digi audio (výstup), Bluetooth, USB, s prehrávaním USB flash, Dolby Digital, diaľkový ovládač
Kód:  WR623 Produktové číslo:  HW-B450/EN Stránky výrobcu

Samsung HW-B450

Moderný soundbar Samsung HW-B450 rozozvučí aj veľkú obývaciu izbu

Doprajte si bohatý a hutný zvuk pri sledovaní toho najlepšieho obsahu. Zaobstaraním 2.1-kanálového soundbaru Samsung HW-B450 ešte len budete počuť, čo to znamená, mať doma parádny zvuk. Soundbar Samsung HW-B450 je vybavený vyladenými stereo reproduktormi a pomerne masívnym subwooferom, vďaka čomu vás sústava obklopí plným rozsahom zvuku. Soundbar Samsung HW-B450 môžete pripojiť bezdrôtovo k televízoru, notebooku či mobilnému zariadeniu cez integrované Bluetooth rozhranie a okamžite ho používať bez zložitej inštalácie. 

Kľúčové vlastnosti soundbaru Samsung HW-B450

  • Celkový výkon 300 W
  • Rozhranie Bluetooth zaistí bezdrôtový prenos zvuku
  • Celý rad zvukových režimov
  • Adaptive Sound Lite – zvuk posilnený umelou inteligenciou
  • Viac basov s technológiou Bass Boost
  • Televízor a soundbar možno ovládať jedným ovládačom
  • Bezdrôtový subwoofer
  • USB a optický vstup
  • Nízka spotreba energie
  • Nástenný držiak súčasťou balenia

Ovládač One Remote Control

Už nemusíte používať viacero diaľkových ovládačov. Hlavné funkcie soundbaru Samsung HW-B450, ako sú zapnutie a vypnutie, nastavenie hlasitosti alebo aktiváciu zvukových efektov môžete ľahko ovládať pomocou ovládača k televízoru Samsung.

Optimalizovaný zvuk pre rôzny obsah

Soundbar Samsung HW-B450 automaticky analyzuje zdroj zvuku a optimalizuje jeho výstup podľa konkrétneho obsahu. Doprajte si dokonale vyladený zvuk športových zápasov, filmových trhákov, hudobných relácií alebo hovoreného slova bez dodatočného nastavovania.


Soundbar Samsung HW-B450 ponúka optimalizovaný herný režim

Pripojte k televízoru konzolu a vychutnajte si vaše obľúbené herné tituly s úžasnými zvukovými efektmi vďaka soundbaru Samsung HW-B450. Automatické nastavenie optimalizuje zvuk podľa konkrétneho obsahu. Technológia odstránenia presluchov eliminuje nežiaduce ruchy, aby sa dosiahol dokonale čistý zvuk zo správneho smeru a vy tak získali výhodu na vašej ceste za víťazstvom.

Soundbar Samsung HW-B450 s pohodlným Bluetooth pripojením

Nemáte radi zbytočnú kabeláž? V tom prípade využite to, že soundbar Samsung HW-B450 podporuje bezdrôtové Bluetooth rozhranie na komunikáciu s TV. Prakticky každý moderný TV je týmto protokolom vybavený, takže stačí jednorazovo spárovať a potom už nemusíte nič riešiť.

So soundbarom Samsung HW-B450 nebudete rušiť svoje okolie 

Možno sa bojíte, že s výkonným soundbarom Samsung HW-B450 budete večer rušiť ostatných členov domácnosti. Žiadny strach! K dispozícii je totiž špeciálny nočný režim, ktorý zaistí utlmenejšie basy a zmierni stredový reproduktor. Napriek tomu však zvukový zážitok zostane na vysokej úrovni.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
2.1 Hotovo!
Typ pripojenia
Digitálne optické Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.1 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
300 W Hotovo!
Počet pásem
Širokopásmové Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
S prehrávaním USB flash Hotovo!
Formáty priestorového zvuku
Dolby Digital Hotovo!
Ovládanie
Diaľkový ovládač Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
85,88 cm Hotovo!
Hĺbka
7,5 cm Hotovo!
Výška
5,9 cm Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
18,4 cm Hotovo!
Hĺbka
29,5 cm Hotovo!
Výška
34,3 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
7,5 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!

Výstupy

Optické digitálne audio
1 × Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hezký večer. Je možné že soundbar hraje jinak při normální televizi a jinak třeba na youtube nebo netflix? Nekdy se stává, že subwoofer jakoby praská. čím to muze byt?

Dobrý den, subwoofer i při úplně ztlumeném zvuku slabě píská. Při večerním sledování se ztišeným zvukem to vyloženě ruší. Čím to prosím může být?

je možno k soundbaru dokoupit zadní repráčky?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli je možné soundbar a subwoofer využívat i bez TV, tedy pouze jako reproduktor, který přes bluetooth spáruji s telefonem. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, je prosím možné tento subwoofer položit na bok? Dočetl jsem se (Odkaz do neznáma , že záleží na tom, jestli se jedná o tzv Down Firing nebo Front Firing, tedy jestli zvuk směřuje dopředu z rozvibrovává vzduch nebo jestli směřuje dolu a rozvibrovává podlahu. Jak je to u tohoto modelu, prosím? Je to prosím stejné jako pro model Samsung HW-T420/EN? Rozhoduji se mezi těmito dvěma modely. Děkuji.

Dobrý den, zjistil jsem, ze má tv nepodporuje Bluetooth, mohu poprosit o radu jakým kabelem televizi propojit? Lze i přes USB?

Dobrý den, lze soundbar propojit i s PC pomocí bluetooth? Děkuji

Dobrý den, dá se tento soundbar a obecně soundbary SAMSUNG ovládat pomocí ovladače od TV (zapnutí, vypnutí, hlasitost, ...). Děkuji za odpověď!

v čem se liší tento model s modelem HW-A450? Děkuji ... nebo jinak: proč je dražší?

Dobrý den, se soundbarem jsem spokojen. Pouze mám dotaz k nastavení. Chtěl bych aby se zapínal a vypínal pouze ovladačem. Samo se mi po zapojení nastavilo že po zapnutí televize se zapne též. A po vypnutí televize již se nevypne. Jak toto nastavit? Propojení optickým kabelem. Děkuji

Diskusia a poradňa k Samsung HW-B450
Príslušenstvo pre Samsung HW-B450 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-B450. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-B450. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-B450. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung HW-B450.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií