AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Samsung VR20K9350WK/GE

Zobraziť katalóg
Samsung VR20K9350WK/GE
5 1 hodnotení
Robotický vysávač – na všetky druhy povrchov, uprace až 320m2, Cyclone Force™ filtrácia špiny so stálym sacím výkonom 42.9W na kefe, funkcia zvýšenie sacieho výkonu na kobercoch, systém navigácie Visionary Mapping Plus s automatickým vracaním do základne, jedinečné čistenie rohov a hrán miestností Edge Clean, automatické čistenie rotačnej kefy Self-cleaning Brush, ovládanie cez mobilnú aplikáciu, diaľkové ovládanie so svetelným navádzaním Point Cleaning, FullView Sensor 2.0 zabezpečuje obchádzanie predmetov bez narážania, 7-segmentový LED dislej, plán vysávania, 21.6V Li-Ion batéria
Kód:  SAMVR004 Produktové číslo:  VR20K9350WK/GE Stránky výrobcu

Samsung VR20K9350WK/GE

Skvelý výkon a široká kefa

Nedajte nečistotám ani tú najmenšiu šancu! Či už máte vo svojej domácnosti koberce, rohožky, podlahu z tvrdého dreva alebo dlaždíc, Samsung POWERbot VR20K9350WK si s nimi poradí. Jeho fantastický sací výkon, ktorý je rovnako silný ako u tyčových vysávačov, je navyše podporený špeciálnou kefou Widest Brush so šírkou 311 mm.

* Sací výkon bol testovaný na vysávači Samsung VR9300 v porovnaní s poprednými robotickými vysávačmi na svetovom trhu v marci 2016. Založené na internom testovaní. 

** V porovnaní s bežným vysávačom Samsung VC-LSS90. ' Testované interne pomocou zariadenia Samsung VR9300 a bežného Samsung vysávača VR10F71UCAC. 

*** Dĺžka hubice bola meraná na vysávači Samsung POWERbot VR9300 a popredných značkách robotických vysávačov. Založené na interných údajoch.




Rozšírené možnosti 

Majte pod kontrolou funkcie vysávača pomocou smartfónu. Vďaka aplikácii Select & Go™, mapujúcej vašu domácnosť, máte možnosť vybrať si na diaľku izbu, ktorú chcete povysávať. A ak budete mimo domova, riešenie Wi-Fi Control vám umožní z akéhokoľvek miesta vysávač zapnúť, vypnúť či naplánovať si časy vysávania.

* Aplikácia Samsung Smart Home je kompatibilná so zariadeniami Samsung Galaxy S a vybranými zariadeniami Note. Podporujú operačné systémy Android™ 4.0 (od Galaxy S2) alebo vyšší a iOS7 alebo vyšší.




Senzory pre dokonalé vysávanie

Žiadne miesto neostane vo vašej domácnosti nepovysávané. Postará sa o to FullView Sensor™ 2.0, ktorý dokáže preskúmať aj rohy či úzke a malé zákutia, ktoré následne povysáva trikrát a s o 10% vyšším sacím výkonom. Tú najlepšiu trasu vysávania zase zabezpečí technológia Visionary Mapping™ Plus System, ktorá mapuje vašu domácnosť pomocou výkonných senzorov a zabudovanej digitálnej kamery.

* Aplikácia Samsung Smart Home je kompatibilná so zariadeniami Samsung Galaxy S a vybranými zariadeniami Note. Podporujú operačné systémy Android™ 4.0 (od Galaxy S2) alebo vyšší a iOS7 alebo vyšší.




Vždy čistý filter

Neupchávajte zbytočne filter vášho vysávača. Riešením je funkcia CycloneForce, ktorá svojou odstredivou silou zachytí prach a nečistotu zo vzduchu vo vonkajšom zásobníku. Vďaka tomu ostáva filter vždy čistý a vy sa tak môžete tešiť z dlhodobo vysokého sacieho výkonu.

* Testované interne pomocou zariadení Samsung VR9300 a bežného vysávača Samsung VR10BTATBB.




Pôjde za vašim svetlom

Urobte si vysávanie presne podľa vašich predstáv. Zvoľte si presné miesta, ktoré chcete mať v domácnosti povysávané. S pomocou dômyselnej technológie Point Cleaning™ máte možnosť vysávaču vyznačiť trasu podľa vašej ľubovole. Stačí na ňu zasvietiť svetlom do vzdialenosti 1 metra a vysávač bude svetlo nasledovať.




Kolieska Easy Pass prekonajú prekážky

Poradí si aj s členitým terénom vášho domova a len tak niečo ho nezastaví. Robotický vysávač Samsung VR20K9350WK je totiž vybavený vylepšenými kolieskami Easy Pass a zároveň sa jeho telo nachádza 20 milimetrov nad podlahou. Hravo tak prekoná prahy dverí, ktoré by inému automatickému pomocníkovi nedovolili pokračovať a nevadia mu ani iné potenciálne prekážky, ako je napríklad hustý koberec s vysokým vláknom.




Upratovanie presne podľa vašich predstáv

Váš inteligentný robotický vysávač VR20K9350WK je pripravený na akékoľvek zadanie. Úplne sa podriadi vášmu dennému režimu, ľahko mu upravíte časový rozvrh vrátane možnosti pravidelne opakovaného upratovania. Rovnako jednoducho upravíte aj ďalšie možnosti, ako je intenzita vysávania. Vedľa jej štandardného nastavenia môžete využiť vysoký výkon alebo naopak tichý chod, pri ktorom vás pracovitý pomocník nevyruší.



Príslušenstvo pre každú príležitosť

K vysávaču patrí tiež praktické príslušenstvo. Pomocou Virtual Guard určíte vo svojej domácnosti chránené priestory, kam vysávač nesmie. Obmedzíte mu tak napríklad prístup do detskej izby alebo ku zvieracím miláčikom. K dispozícii máte tiež filtre pre väčšiu možnosti vysávania a diaľkový ovládač pre väčšie pohodlie. A keď vysávaču začne dochádzať energia, presunie sa do dokovacej stanice. Po nabití sa tak automaticky vráti do práce.

Parametre a špecifikácia

Špecifické vlastnosti

Funkcie
Automatické dobíjanie, Prispôsobenie povrchu podlahy, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Na tele, Diaľkový ovládač, Mobilná aplikácia Hotovo!
Vlastnosti
Diaľkové ovládanie Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
78 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
13,5 cm Hotovo!
Šírka
37,8 cm Hotovo!
Hĺbka
36,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,9 kg Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

v popise je 240 s to ako važne ? sekund?

Ti, co maji problem s pripojenim k smart serveru, musi nastavit na svych routerech v DHCP nastaveni DNS na 8.8.8.8 (Google DNS server). Vetsina serveru samsung dnska nezna a proto se nelze pripojit. Sam jsem aplikaci kvuli tomuto problemu nepouzival rok a pul s prackou a k vyreseni problemu me prinutil az nyni roboticky vysavac. :-)

Dobrý deň. Vysávač máme 2 týždne, vysáva 3i byt 2-3x denne. Je normálne, že po tak krátkej dobe pri pohybe píska nejaké koliesko? Vysávač pravidelne čistíme, nevidno tam nič. Treba tam niečo mazať? V návode nič nebolo.

Zdravím, jak je to s náhradními díly? Jsou k dispozici? Jaká je případně orientační cena baterie a kartáče? Děkuji

Zdravim, ma to podporu pro Amazon echo nebo Apple homekit?

Diskusia a poradňa k Samsung VR20K9350WK/GE
Príslušenstvo pre Samsung VR20K9350WK/GE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung VR20K9350WK/GE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung VR20K9350WK/GE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung VR20K9350WK/GE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung VR20K9350WK/GE robotproszívó.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií