AD homeoffice PET

Sencor Element P470 Dual SIM

Zobraziť katalóg
Sencor Element P470 Dual SIM
4,3 16 hodnotení
Mobilný telefón 4,7 "1280x720 IPS LCD, Qualcomm MSM8212 QUAD-Core 1.2 GHz, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, fotoaparát 8 Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0 EDR + A2DP, MicroSDHC, 3G, FM, micro USB, Android 4.3
Kód:  RC401i Produktové číslo:  8590669152827 Stránky výrobcu

Sencor Element P470 Dual SIM

Spoľahlivo vybavený za rozumnú cenu. Taký je P470, určený všetkým užívateľom, ktorí žiadajú nadštandardnú výbavu spojenú s moderným a štýlovým dizajnom telefónom. Či už sa chcete pozrieť na film, prečítať si webové novinky alebo si zahrať hru, zvládnete to plynulo a bez zbytočného zdržiavania. Rovnako tak poslúži pre hladké navigovanie skrze GPS a pre zhotovovanie kvalitných fotografií. Pre komfortné zobrazovanie a obsluhovanie prstami, slúži displej s uhlopriečkou 4,7 "a rozlíšením 1280 × 720. Displej je vyrobený technológiou IPS, vďaka čomu nebudete mať problémy s čítaním na priamom slnku.

Výbava pre náročných


O poriadny výkon sa stará 4jadrový procesor s taktom 1,2 GHz a celáý 1 GB operačnej pamäti. Takže ho nezaskočí ani celá rada spustených aplikácií . Fotoaparát je vybavený CMOS snímačom s rozlíšením 8 megapixelov. Zvládne rýchlo automaticky zaostrovať a má tiež prisvetľovaciu LED diódu, ktorá vám pomôže v tme alebo za zlých svetelných podmienok. Predná 2Mpx kamera je vhodná pre reálne vyzerajúce videohovory. Využiť ju môžete napríklad s aplikáciami, ako sú Skype, Google Talk a ďalšie. Nezabudlo sa ani na FM rádio. O výdrž sa stará Li-Pol batéria s kapacitou 1750 mAh.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.3 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor Element P470 Dual SIM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor Element P470 Dual SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor Element P470 Dual SIM.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií