PET PET

Sencor Element P5500 biely Dual SIM

Zobraziť katalóg
Sencor Element P5500 biely Dual SIM
3,0 2 hodnotení
Mobilný telefón 5.5" IPS 540x960, procesor MTK MT6582 Quad Core 1.3 GHz 64bit, RAM 1 GB, interná pamäť 8 GB, microSDHC do 32GB, Fotoaparát zadný 8 Mpix LED blesk + predný 2 Mpix, GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n, bluetooth 4.0, FM rádio, Micro USB, 2x Micro SIM, batéria 1800 mAh, Android 4.4
Kód:  RC0550d2c Produktové číslo:  8590669158768 Stránky výrobcu

Sencor Element P5500 biely Dual SIM

Cenou i vzhľadom atraktívny chytrý telefón Dual SIM má všetko, čo sa od poriadneho smartphonu vyžaduje. V prvom rade vyčnieva svojím krásnym hranatým dizajnom a obrím 5,5palcovým displejom. Výpočty si pod palec berie 4jadrový procesor, fotky zaobstaráte s dvojicou fotoaparátov a internet máte na dosah bezdrôtovo prostredníctvom WiFi. Vždy môžete mať so sebou pracovnú i súkromnú SIM kartu.


Kľúčové vlastnosti:

  • Rozmerný displej
  • Poctivý výkon
  • Kompletný výpočet funkcií
  • Príjemná cena
  • Moderný operačný systém

Netušené možnosti s veľkým displejom

Telefón Philips Element P5500 je skvelý pre surfovanie na internete, hranie hier, prezeranie filmov i fotiek. Všetko budete mať ako na dlani. Vynikne zvlášť v spojení s prepracovaným operačným systémom Android 4.4 KitKat, ktorého súčasťou je prístup k tisícom aplikácií zadarmo. Fotoaparát je vybavený prisvetľovacou LED diódou, automatickým zaostrovaním a v prírode skvele využijete vytváranie panoramatických fotiek.

Kompletná vybavenosť

Pomocou Bluetooth môžete k telefónu bezdrôtovo pripojiť slúchadlá alebo reproduktory, s GPS sa v prírode nestratíte a vstavané FM rádio umožňuje počúvanie staníc kdekoľvek. Všetko si môžete uložiť buď do vnútornej 8GB pamäte a samozrejmosťou je jej rozšíriteľnosť o Micro SDHC karty.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,3 GHz (1 300 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Mini SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sencor Element P5500 biely Dual SIM
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor Element P5500 bílý Dual SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor Element P5500 bílý Dual SIM.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií