AlzaBoxy Q1 Aplikace

SENCOR SVS 2010WH

Zobraziť katalóg
SENCOR SVS 2010WH
4,5 4 hodnotení
Vákuovačka – tepelná vratná bezpečnostná poistka zabraňujúca prehriatiu, kompatibilná s viacerými druhmi fólií, LED kontrolky, obsah balenia: zváračka fólií, vákuová trubička, 5 vreciek 20×30cm, 1 fólia 20×200cm, príkon 110W
Kód:  SENSV201 Produktové číslo:  SVS 2010WH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SENCOR SVS 2010WH

Vďaka vákuovačke Sencor SVC 2010WH ľahko uchováte potraviny dlhšie čerstvé a kvalitné. Okrem toho predĺžite aj ich trvanlivosť až na päťnásobok. Vákuovaním tiež zachováte všetky nutričné hodnoty a pôvodnú arómu potravín a taktiež sa nebudú vysušovať. Vákuovať možno ako suché, tak i mokré potraviny. Jednotný 2 mm hrubý zvar je 100% nepriedušný a zaručuje, že dovnútra neprenikne žiadny vzduch a chráni potraviny pred nepríjemnými pachmi z chladničky alebo mrazničky.

Kľúčové vlastnosti vákuovačky Sencor SVC 2010WH

  • Vhodné pre: skladovanie potravín v chladničke alebo mrazničke, marinovanie potravín vo vákuu a Sous-vide varenie
  • LED kontrolky
  • Predĺženie trvanlivosti až na päťnásobok
  • Možnosť vákuovať suché a mokré potraviny
  • Potraviny v sáčku možno ohrievať a rozmrazovať
  • Kompatibilná s viac druhmi fólií

Vakuovačkou pre každú situáciu

Použitie vákuovačky Sencor SVC 2010WH je veľmi jednoduché a zvládne to naozaj každý. Program aktivujete jednoduchým stlačením jedného tlačidla. Na výber budete mať z dvoch rýchlostí vákuovania. Myslené bolo aj na bezpečnosť a prístroj je tak vybavený protišmykovými nožičkami, ktoré držia prístroj pevne na mieste. Súčasťou balenia je aj hadička umožňujúca pripojenie pre externé odsávanie vákuových boxov, dóz, fliaš a ďalších. Ďalšou výhodou je, že potraviny zatavené v sáčku možno ohrievať a rozmrazovať.

Súčasťou dodávky je okrem iného aj základná súprava profesionálnych drážkových vákuovacích fólií. Samozrejmosťou je tepelná vratná bezpečnostná poistka brániaca prehriatiu. Iste oceníte, že vakuovačku Sencor SVC 2010WH je kompatibilná s viacerými druhmi fólií. Zariadenie využijete aj pre marinovanie vo vákuu či Sous-vide varenie.

Doplňujúce informácie:

Obsah balenia:
vákuová zváračka fólií, vákuová trubička, 5 vákuových sáčkov 20 × 30 cm, 1× Vákuová fólia 20 × 200 cm

Hmotnosť:
1,25 kg

Rozmery:
65 × 355 × 155 mm

Príkon:
110 W

Napájanie:
zo siete

Výkon kompresora:
12 l/min | -0,8 bar

Maximálna šírka roliek a fólií:
30 cm

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:
» Všetky zváračky fólií

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

umí tento typ pracovat i s hladkými nevroubkovanými pytlíky?

Dobrý den chtěl bych se zeptat jaký typ ( značka) dóz je vhodná pro použití s tímto přístrojem

Diskusia a poradňa k SENCOR SVS 2010WH
Príslušenstvo pre SENCOR SVS 2010WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SVS 2010WH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SENCOR SVS 2010WH.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií