Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Sencor SWS 2900

Zobraziť katalóg
Sencor SWS 2900
4,5 64 hodnotení
Meteostanica , na stenu a na stôl, LCD displej, so sledovaním aktuálneho počasia, meranie vnútornej a vonkajšej teploty, vlhkosti
Kód:  JN514n Produktové číslo:  SWS 2900 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sencor SWS 2900

Sledovanie počasia sa rozhodne oplatí. Nielen, že to môže byť celkom pekný koníček, ale navyše budete vedieť aj to, ako sa obliecť, keď vyrážate von. Spoľahlivá meteorologická stanica Sencor SWS 2900 ponúka meranie vnútornej aj vonkajšej teploty a vlhkosti a všetky informácie ľahko vyvoláte pomocou LCD displeja s intuitívnym ovládaním. Samozrejmosťou je možnosť zobrazenia času v dvanásť-hodinovom aj dvadsaťštyri-hodinovom formáte. Meteostanicu môžete vďaka praktickému stojančeku postaviť na stôl, prípadne zavesiť na stenu. Podľa potreby potom umiestnite bezdrôtový senzor, ktorý sa môže pochváliť dosahom signálu až na päťdesiat metrov.

Kľúčové vlastnosti meteostanice Sencor SWS 2900

  • Meranie vnútornej aj vonkajšej teploty a vlhkosti
  • Prehľadný LCD displej s dotykovými tlačidlami
  • Praktický stojan
  • Prenos signálu medzi senzorom a meteostanicou až na 50 metrov
  • K meteostanici Sencor je možné pripojiť až tri senzory

Napájanie:
3× 1,5 V AAA batérie

Parametre a špecifikácia

Typ batérie
AAA Hotovo!
Počet batérií
5 ks Hotovo!
Počasie
aktuálne Hotovo!
Použitie
Vnútorná, Vonkajšia Hotovo!
Hodnoty merania
Teplota, vlhkosť Hotovo!

Batéria

Typ batérie
AAA Hotovo!
Počet batérií
5 ks Hotovo!

Určenie

Počasie
aktuálne Hotovo!
Použitie
Vnútorná, Vonkajšia Hotovo!

Vlastnosti

Hodnoty merania
Teplota, vlhkosť Hotovo!

Umiestnenie

Umiestnenie meteostanice
Na stenu, Na stôl Hotovo!
Viac parametrov

História Sencor sa začala písať v roku 1969 v Japonsku. Samotný názov „Sencor“ znamená v japončine „tisíc sŕdc“. V súčasnosti spoločnosť dodáva svoje výrobky do viac ako 25 krajín sveta. Ponuka spoločnosti je mimoriadne pestrá. Produkuje spotrebnú elektroniku, tablety a telefóny, kancelársku techniku, elektroniku do áut a produkty pre domácnosť a kuchyňu. Heslo Sencor je kvalita a ľúbivý dizajn za rozumnú cenu.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím ma to aj permanentne prisvietenie? Ako je na displej vidieť cca z 3 metroveho pritmja?

Dobrý den, dosáhne čidlo přes 2 zdi a balkonové dveře?

Dobrý den, to podsvícení je trvalé, nebo se displej vypíná sám? Jaká je pozorovatelnost displeje bez podsvícení?

Dobrý den, má přístroj i české menu? Děkuji.

Dobrý deň, kedy budete mať v ponuke čidlo k tejto meteostanici SWS TH2900? Vopred ďakujem.

Dobrý deň, chcem sa opýať, či je kompatiblilný aj s vonkajším čidlom TH 3000? Ďakujem!

Dobrý den, Je zařízení rozbité? Nastavil jsem venkovní senzor na kanál 1 a po dni vidím že stanice ukazuje neexistující senzor na kanálu 3. Vždy tam vrátím 1 a zítra je tam zase 3. Tak jsem dal senzor na kanál 2, a co čert nechtěl, druhý den stanice ukazuje na kanál 2. Nevím jestli si to ze mě dělá srandu nebo co, ale takové zařízení je k ničemu. Máte někdo stejný problém?

Dobrý den, dnes jsem zakoupil meteostanici společně se zvlhčovačem vzduchu, avšak zjištění je takové že vnitřní vlhkost která by měla být zobrazena nad teplotou interiéru na hlavním monitoru se mi vůbec nehybe, zůstala na 20 píše to že je sucho, že mám otevřít okno a. Čidla jsou vedle sebe ve stejné místnosti a venkovní které je hned vedle hlavní stanice ukazuje vlhkost 65 a teplota ukazuje o 3 stupně jinak. Několikrát pokus o restart vyndáním baterií ale bez úspěchu. Můžete mi prosím poradit?

Da se stanici synchronizovat s mobolem pres bluetooth? Pripadne nevite jestli tako a existuje? Diky

Dobrý den, mám dotaz, koupil jsem si meteostanicí Sencor a stává se mi často , že mi vypadává teplota z venku , nezobrazují se mi stav teploty z venku . I když jsem vyměnil monočlánky jak v té meteostanici tak v tom snímači , co mám umístěný za oknem venku tak to stále vypadává . Nenačte to signál . A když přidržím u té meteostanice symbol " ch " tak se mi to začíná signál načítat , mám to na čísle " 2 " a někdy to po chvíli se signál ustálí a naskočí vnější teplota . A po nějaké chvíli se opět ztratí teplota . Nevím kde může být chyba ? Mohli byste mi poradit ?

123
Diskusia a poradňa k Sencor SWS 2900
Príslušenstvo pre Sencor SWS 2900 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sencor SWS 2900. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sencor SWS 2900. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sencor SWS 2900. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sencor SWS 2900.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií