Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sharkoon S70 RGB AIO

Zobraziť katalóg
Sharkoon S70 RGB AIO
Vodné chladenie , 2x120mm RGB ventilátor, RGB podsvietenie
Kód:  SRKoon14 Produktové číslo:  4044951037995 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sharkoon S70 RGB AIO

Vodné chladenie Sharkoon S70 RGB AIO ...

Vodné chladenie Sharkoon S70 RGB AIO môžeme nazvať vhodnou súčasťou stolného počítača určeného na hranie hier. Pomôže vám so znížením vysokej teploty CPU a taktiež s lepším prúdením vzduchu vo vašom PC. Pretože ide o vodou ochladzovaný systém so špeciálnou konštrukciou, zaisťuje takisto originálny vzhľad vášmu PC. V odolných hadičkách prúdi jedinečná kvapalina, ktorá si udržuje nízku teplotu v masívnom radiátore. Vodné chladenie Sharkoon S70 RGB AIO plne nahradí staré a neefektívne chladenie.

Zaujímavé prednosti vodného chladenia Sharkoon S70 RGB AIO

  • Nastavte si vodné chladenie na vašu najobľúbenejšiu farbu vďaka RGB podsvieteniu

Vodné chladenie ako nová metóda chladenia

Ak nemáte tušenie, prečo kúpiť vodné chladenie procesora namiesto vzduchového, potom si rozhodne prejdite nasledujúce slová. Všeobecne platí, že vodný chladič CPU uberie menšiu časť priestoru, ktorý je v PC veľmi vzácny. Jeho montáž zaberie iba pár minút, pretože ide o uzavretý obeh, ktorý ľahko pripevníte k procesoru a PC skrini. Výrobca SHARKOON sa postaral o to, aby chladiaca tekutina vydržala v spevnených hadičkách naozaj dlho. Nemusíte sa teda báť, že sa váš počítač pokazí.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Tento výrobok nieje samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sharkoon S70 RGB AIO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sharkoon S70 RGB AIO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sharkoon S70 RGB AIO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sharkoon S70 RGB AIO.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií