AD elektro Star Wars

Sharp HT-SB32D

Zobraziť katalóg
Sharp HT-SB32D
4,3 4 hodnotení
SoundBar čierny, 2.0CH, RMS 60W, Dolby Digital, DTS, Bluetooth, NFC, pre TV 39 "-50"
Kód:  WZ987d2 Produktové číslo:  HTSB32D Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sharp HT-SB32D

Kompaktný SoundBar Sharp HT-SB32D bude skvelým partnerom k 39-50 "televízorom. Nesporne zlepší ich zvukový výstup a súčasne rozšíri spektrum reprodukovaného obsahu. Vďaka vstavanej technológii Bluetooth s NFC sa SOUNDBAR spárujete behom chvíľky akékoľvek prenosné zariadenia a budete si môcť vychutnávať jeho obsah v skvelej kvalite, o ktorú sa stará dvojkanálový zosilňovač s výkonom 60 wattov RMS. Pri používaní potom navyšuje funkcia automatického zapnutia, automatického vypnutia a diaľkový ovládač. SoundBar môžete inštalovať priamo na stenu, alebo položiť na stolík pred televízor.

Doplňujúce informácie:
Audio: dekodér Dolby Digital a DTS
Štandardné príslušenstvo: diaľkový ovládač

Parametre a špecifikácia

Počet kanálov
2.0 Hotovo!
Typ pripojenia
Digitálne optické Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
2.0 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické Hotovo!
Poznámka:
» Všetky soundbary 2.0

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohl bych vás požádat o více fotografií tohoto soundbaru? Potřeboval bych vidět i dálkový ovladač. Mám televizor Sharp LC46XL1E a chtěl bych aby tento soundbar byl plně kompatibilní právě s tímto televizorem. Byl bych rád kdyby se sounbar zapínal automaticky se zapnutím televizoru. Mnohokrát vám děkuji za info. S pozdravem Michal Kubela

Diskusia a poradňa k Sharp HT-SB32D
Príslušenstvo pre Sharp HT-SB32D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sharp HT-SB32D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sharp HT-SB32D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sharp HT-SB32D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sharp HT-SB32D.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií