PET AD homeoffice

SIEMENS WM16W640EU

Zobraziť katalóg
SIEMENS WM16W640EU + záruka 10 rokov na motor
5 2 hodnotení
Práčka s predným plnením – A+++ (-30%), 9kg, 1600 ot./min, Hlučnosť 48/74dB, Aquastop, 14 programov, Odložený štart, Invertorový motor, V׊×H 84.8×59.8×59cm, i-DOS: inteligentný systém úplne automatického dávkovania tekutých prostriedkov, Vnútorné LED osvetlenie bubna, AntiVibration Design, Funkcia Reload, Program čistenie bubna s funkciou pripomenutie, 10 rokov záruka na motor
Kód:  FAP1602o Produktové číslo:  WM16W640EU Stránky výrobcu
SIEMENS WM16W640EU Predaj skončil

SIEMENS WM16W640EU


Chcete si uľahčiť prácu s kopami špinavej bielizne? Práčka SIEMENS WM16W640EU ponúka kapacitu 9 kg, 1 600 otáčok za minútu a mimoriadne tichú prevádzkovú hlučnosť 48 dB. Energetická trieda A+++ zaručuje nízku spotrebu elektriny a vďaka 10-ročnej záruke na motor nebudete mať žiadne starosti s predčasnou výmenou práčky. S ovládaním vám pomôžu TouchControl tlačidlá a veľký LED displej s rôznymi ukazovateľmi, na ktorom nájdete informácie o priebehu programu, zostávajúcom čase, alebo o nastavenej teplote.


vypnuté
SIEMENS WM16W640EU – Nemecká technológia
 

Nemecká technológia

Či už preferujete rýchlosť alebo úsporu energie, kvalitná nemecká technológia vám umožní prispôsobiť pranie vašim predstavám.

vypnuté
SIEMENS WM16W640EU – iQdrive
 

Motor iQdrive

Extrémne efektívny a tichý asynchrónny motor má mimoriadne dlhú záruku 10 rokov.

vypnuté
SIEMENS WM16W640EU– AntiVibration
 

AntiVibration Design

Kruhovitá štruktúra bočných panelov zaručuje väčšiu stabilitu a znižuje vibrácie spôsobené otáčaním bubna. Okrem toho dodatočná izolácia znižuje aj hluk.


vypnuté
SIEMENS WM16W640EU – OutDoor
 

Program OutDoor

Špeciálny program zvládne efektívne, a pritom šetrne vyprať akúkoľvek kvalitnú textíliu a obnoviť jej odpudzovanie vody. Je len na vás, či pridáte impregnačný prostriedok. Program zachová priedušnosť textílie za akýchkoľvek okolností.

vypnuté
SIEMENS WM16W640EU – WaveDrum
 

Bubon WaveDrum

Unikátna štruktúra bubna zaručuje nezvyčajne šetrné a intenzívne pranie. Bielizeň chráni a zároveň znižuje jej krčivosť.

vypnuté
SIEMENS WM16W640EU – iDos
 

i-DOS systém

Inteligentná automatika sama dávkuje tekuté prostriedky podľa váhy bielizne, typu tkaniny a stupňa znečistenia. Ušetríte tak až 30 % pracích prostriedkov a viac ako 70 hl vody.


vypnuté
SIEMENS WM16W640EU – Aquastop
 

AquaStop

Spoľahlivý systém AquaStop vás ochráni pred škodami spôsobenými vodou. Perte bezpečne s doživotnou zárukou!

vypnuté
SIEMENS WM16W640EU – VarioPerfect
 

Rýchle a ekologické pranie

Skráťte čas prania o 60 % a ušetrite až 50 % energie vďaka funkciám speedPerfect a ecoPerfect.

vypnuté
SIEMENS WM16W640EU – Reload
 

Štart/Pauza s re-load funkciou

Pridajte zabudnutú bielizeň do poráčky aj po začiatku prania. V závislosti od fázy prania môžete pomocou funkcie re-load zastaviť prací program a pridať zabudnutú bielizeň do bubna.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V akom jazyku je popis funkcii na tejto pracke (vedla otocneho ovladaca a na tlacidlach) ? Predpokladam, ze slovensky ani cesky to nie je, ale je to v aglictine alebo v nemcine ?

Namísto aviváže bych chtěla inteligentně dávkovat dezinfekci - nastavuje se počet ml na 4-5 kg prádla nebo na celou kapacitu pračky (9 kg)? Děkuji

Dobry den. jsou soucasti dodavky antivibracni podlozky pod pracku nebo je musim nekde kupovat zvlast?

, mám záujem o tento set spotrebičov: práčka Siemens WM16W640EU sušička Siemens WT47W590 a chcem sa spýtať, či je to možné u vás objednať, a aká by bola cena aj s dopravou, vopred

Diskusia a poradňa k SIEMENS WM16W640EU
Príslušenstvo pre SIEMENS WM16W640EU
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS WM16W640EU.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií