Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Silk'n AutoTwist

Zobraziť katalóg
Silk'n AutoTwist
Kulma na vlasy automatická, priemer 68 mm, materiál turmalín, max. teplota 210 °C, studený hrot, ionizácia a klipsy, počet teplôt 4, čas nahriatia 90 s, príkon 33 W, dĺžka prívodného kábla 2 m, farba biela
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SILKV007 Produktové číslo:  AT1PE1001
Silk'n AutoTwist 125,30 € Momentálne nedostupné

Silk'n AutoTwist

Túžite po krásnych vlnách takmer bez práce? Potom automatická kulma Silk'n AutoTwist je pre vás tou správnou voľbou. Dokonca aj v pohodlí domova si môžete vytvoriť dokonalý účes ako vo svojom obľúbenom kaderníckom salóne. Kulma na vlasy Silk'n AutoTwist vám ušetrí veľa energie a času pri natáčaní vlasov na hlavicu, pretože všetko urobí za vás. S veľkosťou hlavice 68 mm patrí medzi široké kulmy, ktoré sú najvhodnejšie na úpravu dlhých vlasov. Kulma si však poradí aj s kratšími vlasmi. Inovatívny turmalínový povrch jemne ošetruje vaše vlasy a počas kulmovania účinnehydratuje vlasy a nevysušuje ich. Dokonca dokáže eliminovať statickú elektrinu vo vlasoch. Kulma na vlny Silk'n AutoTwist sa nahreje za 90 sekúnd, čím vám ušetrí veľa času pri príprave neodolateľného účesu. Na výber máte 4 teploty s maximálnou teplotou 210 °C. Maximálnu starostlivosť zabezpečuje aj ionizácia vlasov, po ktorej vlasové vlákna dostanú dávku hydratácie a lesku.

Kľúčové vlastnosti kulmy na vlasy Silk'n AutoTwist

  • Krásne vlny takmer bez práce
  • Kulma na vlasy sa zahreje za 90 sekúnd
  • Vybavená technológiou 3D Smart Curling
  • Vlasy sa automaticky otáčajú okolo keramického valca s turmalínovým povrchom
  • Kulma na vlny vybavená iónovou technológiou na zabránenie statického efektu
  • Veľkosť hlavice 68 mm
  • 4 rôzne nastavenia teploty od 150 do 210 °C
  • Automatická kulma dokáže natáčať v 2 rôznych smeroch – vľavo alebo vpravo
  • Praktický časovač, ktorý zabezpečí, aby sa vaše vlasy nespálili
  • Inteligentná funkcia tepelnej izolácie
  • Dvojstenné puzdro
  • Stále chladná špička kulmy Silk'n AutoTwist
  • Automatické vypnutie po 30 minútach

3D technológia otáča vlasy okolo keramického valca

Krásne vlny dosiahnete s automatickou kulmou Silk'n AutoTwist pomerne rýchlo. Natočenie vlasov je naozaj jednoduché a rýchle. Stačí kulmu zapnúť, aby sa nahriala, a za 90 sekúnd je zariadenie pripravené na použitie. Spoločnosť Silk'n vytvorila jedinečnú kulmu na vlasy, ktorá sama automaticky vytvára vlny. Vybavená je technológiou 3D Smart Curling, pri ktorej sa vaše vlasy automaticky otáčajú okolo keramického valca s turmalínovým povrchom. Tento povrch zabezpečí, že vaše vlasy nebudú krepaté a poškodené. Okrem toho je kulma na vlny vybavená iónovou technológiou, ktorá zabraňuje statickému efektu. Výsledkom sú nádherne jemné a lesklé vlasy.

Kulma na vlasy Silk'n AutoTwist so 4 rôznymi teplotami a 2 pohybmi krútenia vlasov

Kulma na vlasy Silk'n AutoTwist má celkom 4 rôzne nastavenia teploty od 150 do 210 °C, ktorú môžete nastaviť podľa svojich potrieb. Bez ohľadu na to, aký typ vlasov máte, automatická kulma Silk'n AutoTwist je skvelá pre každú ženu. Zahriatie trvá len 90 sekúnd, čo vám ušetrí veľa času. Automatická kulma dokáže vlniť v 2 rôznych smeroch – a to doľava alebo doprava. Vlasy si môžete natočiť dovnútra alebo smerom von. Kulma na vlnySilk'n AutoTwist má aj niekoľko bezpečnostných prvkov na zabezpečenie pohodlného používania.

Bezpečné používanie kulmy na vlasy Silk'n AutoTwist

Na prvý pohľad vás zaujme moderný vzhľad a prepracovanosť kulmy na vlasy Silk'n AutoTwist. Mimoriadne hladký valec s turmalínovým poťahom zabezpečuje bezpečné otáčanie vlasov. Súčasťou balenia je aj praktický časovač, ktorý zabezpečí, aby sa vaše vlasy nespálili. Nechýba tiež inteligentná funkcia tepelnej izolácie, ktorá poskytuje dodatočnú bezpečnosť pri používaní kulmySilk'n AutoTwist. Dvojstenné puzdro potom zaisťuje, že kulma na kučery udržiava ideálnu teplotu a zostáva chladná. To isté platí aj pre špičku kulmy. Kulma má tiež zabudovanú funkciu automatického vypnutia po 30 minútach.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ
Automatická Hotovo!
Materiál
Turmalín Hotovo!
Doba nahriatia
90 s Hotovo!
Príkon
33 W Hotovo!
Počet teplôt
4 Hotovo!

Typ

Typ
Automatická Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Turmalín Hotovo!
Doba nahriatia
90 s Hotovo!
Príkon
33 W Hotovo!
Počet teplôt
4 Hotovo!
Max. teplota
210 °C Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
2 m Hotovo!
Priemer
68 mm Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie a príslušenstvo
Studený hrot, Ionizácia, Klipsy Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Silk'n AutoTwist Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Silk’n AutoTwist.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií