PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sleepace Smart Mask XL

Zobraziť katalóg
Sleepace Smart Mask XL
Maska – na spanie, rýchlo navodí spánok, prebudenie podľa spánkového cyklu, hodváb, odnímateľné ploché slúchadlá, monitoring a analýza spánku, rady pre zlepšenie, výber melódií a zvukov, ideálna na cesty, relaxáciu, meditáciu, nespavosť
Kód:  SUNXL002 Produktové číslo:  SLSH-XL

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sleepace Smart Mask XL Predaj skončil

Sleepace Smart Mask XL

Exkluzívna maska na tvár Sleepace Smart Mask XL je vhodná nielen pre tých, ktorí trpia nespavosťou. Vďaka unikátnemu systému, ktorým disponuje, je určená pre rýchle navodenie spánku, rovnako ako pre relaxáciu, meditáciu a na celkové uvoľnenie mysle. Súčasťou masky na tvár sú zabudované slúchadlá, vďaka ktorým budete zaspávať alebo odpočívať s upokojujúcou hudbou, ktorú si budete môcť sami navoliť. V kombinácii s inteligentnou aplikáciou Sleepace získate nielen analýzu vášho spánkového režimu, ale navyše vás maska prebudí v ten pravý okamih. Sleepace Smart Mask vo veľkosti XL sa stane vaším neoddeliteľným pomocníkom pre zaspávanie aj relaxáciu.

Kľúčové vlastnosti masky na tvár Sleepace Smart Mask XL na spanie

  • Vhodná pre zaspávanie, relaxáciu a na celkové uvoľnenie mysle
  • Súčasťou masky na tvár sú zabudované slúchadlá s ukľudňujúcou hudbou
  • Hodváb, z ktorého je maska vyrobená, zabezpečí jej komfortné nosenie
  • Aplikácia Sleepace zanalyzuje váš spánok
  • Sleepace Smart Mask XL vás prebudí v ten pravý okamih
  • Odnímateľné slúchadlá zaistia jednoduché čistenie
  • Veľkosť masky: XL (obvod hlavy 59 – 61 cm)

Skvelý pomocník pre váš spánok

Maska na tvár vám zaručí nielen ľahšie zaspávanie a kvalitnejší spánok. Vďaka Sleepace aplikácii, ktorú si môžete nainštalovať do vášho inteligentného telefónu, získate tiež podrobnú analýzu vášho spánku. Aplikácia spoločne so slúchadlami zabudovanými v Sleepace Smart Mask XL budú po celú noc monitorovať váš spánok, pozorovať jednotlivé spánkové cykly aj pohyby vášho tela. Vďaka tomu sa dozviete nielen to, ako kvalitný je váš spánkový režim, ale získate aj odporúčanie, na základe ktorých sa bude môcť kvalita vášho spánku deň odo dňa zvyšovať.

Kvalitný spánok aj prebudenie vďaka maske Sleepace Smart Mask

Maska na tvár Sleepace Smart Mask XL predstavuje skutočne unikátny spôsob zaspávania aj prebúdzania. Upokojujúca hudba, ktorá znie zo zabudovaných slúchadiel, sa vďaka Sleepace aplikácii vypne v ten pravý okamih, teda v momente, kedy zaspíte. V inteligentnej aplikácii si navyše môžete nastaviť časové rozmedzie pre váš budíček. Tá vás spoločne s maskou na tvár potom prebudí vo vami zvolenom časovom rozmedzí, a to v tej najľahšej fáze spánku, aby pre vás prebudenie bolo čo najjednoduchšie a najprirodzenejšie. Vďaka tejto unikátnej technológii sa prebudíte oddýchnutí a plní energie do nového dňa. Sleepace Smart Mask XL predstavuje dokonalý spôsob zaspávania, prebúdzania aj relaxácie.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Spánok Hotovo!

Určenie

Určenie
Spánok Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je ještě větší? XL je bohužel malá

Diskusia a poradňa k Sleepace Smart Mask XL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sleepace Smart Mask XL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sleepace Smart Mask XL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sleepace Smart Mask XL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sleepace Smart Mask XL.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií