Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sony MDR-ZX330BT

Zobraziť katalóg
Sony MDR-ZX330BT
4,2 6 hodnotení
Slúchadlá bezdrôtová, uzavretá, feritové repro 30mm, Bluetooth, ovládanie hlasitosti, mikrofón
Kód:  XXRO972c82 Produktové číslo:  MDRZX330BT.CE7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony MDR-ZX330BT

Značková slúchadlá Sony

Túžite po kvalitných bezdrôtových slúchadlách? Spoločnosť Sony má pre vás ideálne riešenie. Model MDR-ZX330BT šikovne využíva bezdrôtové štandardy Bluetooth 4.0 a NFC.

Tiež si užijete oveľa viac detailov vo svojich obľúbených skladbách. Vďaka 30mm reproduktorom získate dynamický zvuk v kompaktnej a ľahkej konštrukcii.

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Elegantný čierny dizajn

Elegantný čierny dizajn


Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Kvalitné prevedenie dovoľuje využívať skladacie režim

Kvalitné prevedenie dovoľuje využívať skladacie režim

S otočným skladacím dizajnom sa dobre cestuje

Tieto slúchadlá si so sebou môžete vziať kamkoľvek. Vďaka otočnému skladaciemu prevedeniu sa slúchadlá ľahko uskladňujú, keď ich nepoužívate alebo keď cestujete. Mušle možno zložiť naplocho, aby sa ľahko zmestili do kufra alebo do tašky.


Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Bluetooth

bezdrôtový prenos

Streamujte svoje obľúbené skladby bezdrôtovo pomocou technológie Bluetooth. Spárujte s týmito slúchadlami smartphone alebo tablet a môžete na nich priamo ovládať prehrávanej skladby aj hlasitosť hudby zo zariadenia.

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
NFC

technológia NFC

Vďaka technológii NFC (Near Field Communication) je zložité nastavenia minulosťou.Pre bezproblémové pripojenie sa stačí dotknúť zariadením s technológiou NFC značky N na tele zariadenia, a potom môžete začať streamovať obsah pomocou Bluetooth.

Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Až 30 hodin provozu

dlhšie počúvanie

Počúvajte hudbu celý deň. Vstavaná lítium-iónová batéria ponúka až 30 hodín prevádzky (v závislosti od nastavenia) a možno ju dobíjať cez USB. 

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony MDR-ZX330BT. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony MDR-ZX330BT. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony MDR-ZX330BT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony MDR-ZX330BT.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií