Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Sony SmartBand Talk SWR30 White

Zobraziť katalóg
Sony SmartBand Talk SWR30 White
5 1 hodnotení
Fitness náramok pre telefóny s OS Android od verzie 4.4 a Bluetooth 4.0, vodotesný do 1.5 m (IP68), Akcelerometer, Výškomer
Kód:  SOM3050a3c Produktové číslo:  1291-6168 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony SmartBand Talk SWR30 White

Šikovný náramok od firmy Sony je nepostrádateľným spoločníkom pre monitorovanie aktivít , ktoré ste počas dňa vykonávali.

Stále v pohybe

SmartBand Talk vám ukáže, čo znamená ozajstné volanie handsfree . Na zápästí  nájdete všetko potrebné k volaniu a prijímaniu hovorov. Stačí jedno stlačenie tlačidla a hovor prijmete. Už nie je nutné vyťahovať smartphone z vrecka alebo kabelky. Zabudovaný mikrofón a reproduktor umožňujú prirodzené volanie. Pri prichádzajúcom hovore náramok zavibruje, môžete ho však použiť aj na začatie hovorov.

Zakrivený E-Ink displej je veľmi dobre čitateľný aj na priamom slnku a pýši sa nízkou spotrebou energie . Zariadenie je možné používať 3 dni na jedno nabitie. Displej náramku vám zobrazí správy aj iné upozornenia. Buďte vždy v obraze a nenechajte si ujsť dôležité informácie.

Zaznamenajte si svoj život

Radi športujete a chcete mať o svojich aktivitách  prehľad? SmartBand Talk zaznamená, kedy ste behali, chodili a dokonca aj ako ste spali. Na displeji E-Ink môžete sledovať postup svojho cvičenia. Pomocou aplikácie Lifelog je možné vytvoriť záložku Life bookmark a zaznamenať si aktivity.

K tejto záložke je možné pomocou náramku nahrať zvukovú poznámku a to pokojne za behu. SmartBand Talk SWR30 tiež podporuje hlasové príkazy v šiestich jazykoch pre pohodlné ovládanie bez rúk. Kombináciou náramku a aplikácie Lifelog môžete zaznamenať celý svoj deň. Neskôr si môžete ľubovoľný deň prehrať alebo zdieľať s priateľmi. Zobrazíte si, ako ste sa pohybovali, aké snímky ste nasnímali a ako ste komunikovali so svetom.

Štýl predovšetkým

Nenoste stále rovnaké hodinky. Náramok SmartBand Talk umožňuje výmenu farebných remienkov presne podľa vašej potreby. Potrebujete byť elegantný na schôdzke? Pripevnite si čierny remienok. Idete po práci športovať? Vyberte si niektorú z vami obľúbených farieb a ste pripravení podať špičkové výkony. Náramok SmartBand Talk SWR30 má intuitívne ovládanie , ktoré umožňuje prepínanie medzi jednotlivými funkciami a režimami zobrazenia. Navyše sa vôbec nemusíte báť dažďa - náramok je vodotesný do 1,5 m (IP68). V balení  nájdete dve veľkosti náramku (malý a veľký).

Parametre a špecifikácie:

Kompatibilita:
Náramok SmartBand Talk SWR30 a aplikácie Lifelog pre systém Android sú optimalizované pre systém Android 4.4 a novšie.

Farba:
Čierna

Vodotesný:
Hĺbka 1,5 m (trieda IP68)

Snímače:
Akcelerometer
Výškomer

Pripojenie:
Bluetooth® 4.0
Micro USB

Voliteľné príslušenstvo:
Náramky v rôznych farbách (k dispozícii samostatne)

Požiadavky:
Android 4.4 KitKat
Aplikácia SmartBand Talk
Aplikácia Lifelog
Aplikácia Smart Connect

Ovládacie prvky:
Ovládanie hlasom, poklepaním a gestami
Mikrofón
Tlačidlo vypnutia/zapnutia

Batérie:
70 mA (až 3 dní uplatňovania)

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Biela Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zdali je náramek vhodný k plavání, jestli jeho vodotěstnost není jen na déšť nebo nečekané namočení, ale jestli zvládne fungovat i v delší vlhkosti. Děkuji.

Dobrý den. Chcem sa informovat o velkostiach hodiniek ci je aj rozdielna velkost hodiniek alebo len naramku?Lebo vyrobca udava velkosti M a S ale tiez neudava ci je len rozdiel v naramkoch. Ďakujem.

Diskusia a poradňa k Sony SmartBand Talk SWR30 White
Príslušenstvo pre Sony SmartBand Talk SWR30 White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony SmartBand Talk SWR30 White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony SmartBand Diskussion SWR30 Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony SmartBand Diskussion SWR30 Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony SmartBand Talk SWR30 Fehér.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií