AD homeoffice Aplikace

Sony WH-CH400 červené

Zobraziť katalóg
Sony WH-CH400 červené
4,2 7 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, cez hlavu, na uši, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth, NFC, s ovládaním hlasitosti, prijímanie hovorov, prepínanie skladieb, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, menič 30mm
Kód:  RO980b1c Produktové číslo:  WHCH400R.CE7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony WH-CH400 červené

Slúchadlá Sony WH-CH400 možno jednoducho spárovať so zdrojovým zariadením vďaka rozhraniu Bluetooth a technológiu NFC. Zásluhou 30mm meničov s širokým frekvenčným rozsahom si poslucháč vychutná obľúbené skladby v prémiovej zvukovej kvalite. Doménou modelu Sony WH-CH400 je tiež tlačidlové ovládanie umiestnené na mušliach alebo vstavaný mikrofón, umožňujúci ako handsfree telefonovanie, tak i hlasové ovládanie treba vášho telefónu. Silnú stránku slúchadiel predstavuje aj batéria s výdržou až 20 hodín.


Sony WH-CH400 (červené)

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Sony WH-CH400 (červené)

  • Bezdrôtové vyhotovenie s ovládaním umiestneným na mušliach
  • Párovanie cez Bluetooth & NFC
  • Batéria s výdržou až 20 hodín
  • Ideálne na handsfree telefonovanie vďaka vstavanému mikrofónu
  • Pohodlné kožené náušníky

Bleskové párovanie slúchadiel cez Bluetooth

Bezdrôtové pripojenie slúchadiel Sony WH-CH400 prebieha cez rozhranie Bluetooth, avšak značne ho uľahčuje a zrýchľuje technológia NFC.

Sony WH-CH400 (červené)

Sony WH-CH400 vydržia hrať nepretržite až 20 hodín

Zabudovaná batéria ponúkne až dvadsaťhodinovú výdrž – viac ako dosť na to, aby ste si so slúchadlami Sony WH-CH400 užili počúvanie hudby dosýta.


Slúchadlá kombinujúce kvalitné počúvanie & komfortné nosenie

O prvotriednu čistotu zvuku sa postarajú kvalitné 30 mm meniče. Komfort pri počúvaní slúchadlá Sony WH-CH400 garantujú svojimi jemnými náušníkmi.


Jednoduché ovládanie na dosah ruky

Tlačidlá umiestnené na mušliach slúchadiel umožňujú rýchle a ľahké prechádzanie skladieb, nastavenie hlasitosti alebo pozastavenie prehrávania.



Sony WH-CH400 podporujú handsfree volanie aj hlasové povely

Pohodlné telefonovanie v handsfree režime umožňujú slúchadlá vďaka vstavanému mikrofónu. Sony WH-CH400 sú navyše kompatibilné s hlasovým ovládaním, ktorým môžete vo svojom telefóne ovládať navigáciu alebo napríklad púšťať hudbu.

Sony WH-CH400 (červené)

Parametre a špecifikácia

Farba
Červená Hotovo!
Vyhotovenie
Na uši Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Na uši Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Veľkost meniča
30 mm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
107 g Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jdou tato sluchátka propojit s PS4? Děkuji za info.

Sluchátka mi fungují s mobilem (Android) i notebookem (Windows), zvuk funguje z prohlížeče, při pouštění filmů a hudby (Spotify), ale nefunguje pro videohovory přes Zoom a Skype. Samozřejmě jsem zkoušela testy a nastavení přímo v těchto aplikacích, ale řešení jsem nenašla...

Mám problém. Připojil jsem tato sluchátka bluetoothem ke svému telefonu (android) a od té doby mi nejde sluchátka připojit k ničemu jinému. Ani se mi neukazují v nabídce bluetooth zařízení. Nevíte co s tím?

Je tam nastavitelný popruh. Budou sedět 11-ti leté holce?

Dobrý den, jsou sluchátka kompatibilní i s androidem?

Diskusia a poradňa k Sony WH-CH400 červené
Príslušenstvo pre Sony WH-CH400 červené Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony WH-CH400 červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony WH-CH400 Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony WH-CH400 Rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony WH-CH400 piros.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií