Doprava a instalace TV zdarma

Sony XDR-S60DBPB

Zobraziť katalóg
Sony XDR-S60DBPB
5 2 hodnotení
Rádio čierne, prenosné vreckové, FM/AM tuner, DAB/DAB+, LCD displej, časovač vypnutia, hodiny
Kód:  JW115y Produktové číslo:  XDRS60DBPB.CED Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony XDR-S60DBPB

Toto prenosné rádio sa drží klasického dizajnu, ale skrýva najmodernejšie možnosti príjmu. Rádio prijíma FM a AM pásmo aj najnovšie DAB/DAB+. Vďaka digitálnemu prenosu má rovnakú, nepozmenenú kvalitu zvuku, takže sa vám dostane počúvania najvyššej kvality. Vďaka možnosti napájania batériami môžete počúvať až 24 hodín prakticky kdekoľvek. Má tiež časovač vypnutia. Oddávajte sa skvelému zvuku v kvalite Sony. Okrem veľkého reproduktora je možné počúvať aj vlastnými slúchadlami.

Kľúčové vlastnosti

  • Prenosné rádio klasických tvarov
  • Digitálne rádio DAB/DAB + a FM/AM tuner
  • Pamäťové predvoľby pre stanice (5 pre FM a 5 pre DAB/DAB+)
  • Kvalitný zvuk (102 mm širokopásmový reproduktor)
  • Napájanie cez AC adaptér alebo batériami (3 × LR14 typ C)
  • Displej s podsvietením
  • Konektor pre slúchadlá

Parametre a špecifikácia

Výkon
1 W Hotovo!
Počet predvolieb
5 × Hotovo!
Šírka
240 mm Hotovo!
Výška
135 mm Hotovo!
Hĺbka
85 mm Hotovo!

Základné parametre

Výkon
1 W Hotovo!
Počet predvolieb
5 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
240 mm Hotovo!
Výška
135 mm Hotovo!
Hĺbka
85 mm Hotovo!
Hmotnosť
1,3 kg Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

U tohoto přístroje máte zcela chybné údaje. NFC a Bluetooth nemá, atp.

Má přijímač obě pásma používaná v ČR (III. a L pásma)?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda toto zboží bylo pouze rozbaleno nebo bylo používáno jako předváděcí zboží nebo bylo vráceno? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Sony XDR-S60DBPB
Príslušenstvo pre Sony XDR-S60DBPB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony XDR-S60DBPB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony XDR-S60DBPB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony XDR-S60DBPB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony XDR-S60DBPB.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií