Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Soundmaster UR2170

Zobraziť katalóg
Soundmaster UR2170
Rádio kuchynské, FM tuner, CD, USB, MP3, AUX, časovač, 6W, biely
Kód:  SNM002c Produktové číslo:  UR2170 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Soundmaster UR2170

Dostaňte svoju obľúbenú hudbu aj do kuchyne v podobe štýlového kuchynského rádia Soundmaster UR2170. Okrem štandardného FM tunera disponuje novým digitálnym príjmom DAB +. Ak nemáte obľúbenú rozhlasovú stanicu, môžete svoju hudbu prehrávať priamo z CD alebo USB flashdisku s podporou formátu MP3. Nechýba ani vstup AUX in pre prehrávanie priamo z mobilného telefónu alebo MP3 prehrávača. Samozrejmosťou je jednoduché a intuitívne ovládanie pomocou tlačidiel, ktoré navyše zjednodušuje prehledný displej. V balení tiež nájdete diaľkový ovládač. Iste oceníte aj funkciu časovača. Soundmaster UR2170 je moderným doplnkom do každej kuchyne, pre to kto sa nechce vzdať svojej obľúbenej hudby ani po čas varenia.

kľúčové vlastnosti

  • atraktívne prevedenie
  • Jednoduchá montáž pod horné skrinky
  • Diaľkové ovládanie
  • USB a AUX in vstup
  • prehrávač CD
  • Podpora DAB +
  • časovač

Parametre a špecifikácia

Výkon
6 W Hotovo!
Šírka
320 mm Hotovo!
Výška
62 mm Hotovo!
Hĺbka
235 mm Hotovo!

Základné parametre

Výkon
6 W Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
320 mm Hotovo!
Výška
62 mm Hotovo!
Hĺbka
235 mm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Soundmaster UR2170 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Soundmaster UR2170. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Soundmaster UR2170. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Soundmaster UR2170. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Soundmaster UR2170.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií