Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

SP Connect Multi Activity Bundle Universal

Zobraziť katalóg
SP Connect Multi Activity Bundle Universal
Sada držiakov – výhodný balíček montážnych prvkov, Univerzal Interface, vhodné do auta, na beh, cyklistiku a ďalšie
Kód:  OGCPd06 Produktové číslo:  53806

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SP Connect Multi Activity Bundle Universal Predaj skončil

SP Connect Multi Activity Bundle Universal

Súprava držiakov SP Connect Multi Activity Bundle predstavuje veľmi praktickú kombináciu komponentov v jedinom balení. Bezkonkurenčne najobsiahlejší bundle je určený na celú škálu športových aj bežných aktivít. Praktické montážne prvky pre smartfón umožnia jeho pripevnenie k rámu bicykla, na pažu či vo vnútri auta. Všetky komponenty sú univerzálne pre všetky mobilné telefóny. Kúpte si báječnú súpravu príslušenstva a majte svoj inteligetný telefón neustále pri sebe.


Kľúčové vlastnosti súpravy SP Connect Multi Activity Bundle Universal

  • Súprava univerzálnych komponentov
  • Využitie pri celej škále športových aj bežných aktivít
  • Praktické montážne prvky pre smartfón
  • Vhodné do auta, na cyklistiku, beh a ďalšie
Súprava držiakov SP Connect Multi Activity Bundle Universal

Obsah balenia

  • SP Universal Interface - tento prvok je možné k mobilnému telefónu prirobiť skrze 3M lepiacu plochu - je univerzálna pre všetky typy mobilných telefónov. Pomocou patentovaného mechanizmu Twist-lock potom telefón bezpečne pripnete k bicyklu, golfovému vozíku či vnútri automobilu k doštičke Vent Mount.  
  • SP Universal Mount - vďaka tomuto montážnemu prvku možno pripnúť ľubovoľný SP CONNECT produkt k rámu či zábradliu s priemerom 20 – 33 mm. Je kompatibilný tiež so systémami GoPro a s 360° rotáciou máte zariadenie kedykoľvek pohodlne k dispozícii. Prvok je opatrený suchým zipsom a vďaka silikónovému vystuženiu je veľmi stabilný.
  • SP Running Band - elegantné a praktické riešenie, ako mať inteligentné fitness aplikácie či hudbu neustále pri sebe. Opasok z komfortného neoprénu je navrhnutý v modrej farbe a slúži na uchytenie mobilného telefónu. Je vybavený praktickým vreckom a bezpečnostnými reflexnými prvkami. Pásik je ľahký a dá sa ľahko prispôsobiť veľkosti 22 – 36 cm.
  • SP Vent Mount - slúži na uchytenie telefónu vo vnútri vozidla. Je vybavený otočným 360° diskom, ktorý možno uzamknúť v ľubovoľnej polohe. Duálna upínacia doštička umožní ľahkú manipuláciu s telefónom.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na bicykel Hotovo!
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku
Mechanický Hotovo!
Prichytenie držiaka
Na palubnú dosku Hotovo!

Vlastnosti

Určenie
Na bicykel Hotovo!
Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku
Mechanický Hotovo!
Prichytenie držiaka
Na palubnú dosku Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je uchytenie na bicykel dosť pevné (neotáča sa telefón, keď je pripevnený)?

Diskusia a poradňa k SP Connect Multi Activity Bundle Universal
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SP Connect Multi Activity Bundle Universal. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SP Connect Multi Activity Bundle Universal. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SP Connect Multi Activity Bundle Universal. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SP Connect Multi Activity Bundle Universal.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií